A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Ова никогаш не се случило барем не кај мене :) Иначе во глобала кога имаме проблеми имаме проблеми сите корисници а не поедини случаи.

--- надополнето ---

На даунлоад или на уплоад мислиш.Дека кај мене стандард даунлоад на торенти е 900кб/с - 1мбпс :)
на даунлоад мислам ..
а кој пакет го имаш ..
да не го имаш оној побрзиот .. јас сум на стандардниот .. 500ден

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
на даунлоад мислам ..
а кој пакет го имаш ..
да не го имаш оној побрзиот .. јас сум на стандардниот .. 500ден
На трипле плеј сум али интернетот ми е од најслабиот да кажам 8мбпс со 80 гига :) Ти да не си од старите пакети па не ти ја зголемиле брзината на 8мбпс???

Он топик еве даунлоад како иде и од торент и од нормални сервери

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
На трипле плеј сум али интернетот ми е од најслабиот да кажам 8мбпс со 80 гига :) Ти да не си од старите пакети па не ти ја зголемиле брзината на 8мбпс???
Да .. ни пак договор имам продолжено ..

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Да .. ни пак договор имам продолжено ..
Ти си како кај другар мој.И он има од старите договори и има даунлоад како кај тебе.За да му пуштат 8мбпс треба да направи нов договор :)

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
so oprema davaat za triplplay i dali ima dodatni davacki osven 1240den za osnovniot paket mesecno?

Uploaded with ImageShack.us Ова е апаратот друже што ми го дадоа на мене пред едно 10 дена кога го направив договорот.Друго ништо не даваат.И додатни давачки немаш :)

M

mar30

Гостин

Uploaded with ImageShack.us Ова е апаратот друже што ми го дадоа на мене пред едно 10 дена кога го направив договорот.Друго ништо не даваат.И додатни давачки немаш :)

a kollku cekase od potpisuvanje na dogovorot do instalacija?prefrlanje na broj i slicni rabori oni brkaat?

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
a kollku cekase od potpisuvanje na dogovorot do instalacija?prefrlanje na broj i slicni rabori oni brkaat?
Потпишав во сабота и во вторникот ми пуштија така да за максимум 5 дена.Е за префрлање на број тоа е малце подолга процедура се чекало едно две недели барем така ми рекоа.Јас имам број од кај нив така да не го префлив.Они ги бркаат тие работи за тоа немај гајле.Али не се секирај се додека не ти се префли бројот они ти даваат нивен број на користење.

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
Дали може некој да ми ги прати драјверите за Моторола модемот, изгубено ми е ЦД-то а ми треба итнооо

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Едно прашање,

Дали после надминување на лимит (10/200) пакет одма се намалува на 1мб брзината или даваат некој гигабјт плус? се опуштив ептен со 1080p документарци т.е. Planet Earth :pos:

Mr.Deni

Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Едно прашање,

Дали после надминување на лимит (10/200) пакет одма се намалува на 1мб брзината или даваат некој гигабјт плус? се опуштив ептен со 1080p документарци т.е. Planet Earth :pos:
Е сега колку е ова вистина тоа не знам :)

БОНУС ТРАНСФЕР ЗА СИТЕ РЕДОВНИ ИНТЕРНЕТ КОРИСНИЦИ

Кејблтел подготви подарок за сите свои редовни корисници кои во својот пакет имаат вклучено интернет услуга и редовно ги подмируваат своите тековни сметки до 17-ти во месецот. Во зависност од пакетот кој го користите, добивате бонус трансфер, и тоа:

Екстра (4Mbps/15GB) добиваат +5GB трансфер
Хоум (4Mbps/25GB) добиваат +5GB трансфер
Хоум (8Mbps/30GB) добиваат +10 GB трансфер
Дабл Плеј Голд (6Mbps/15GB) добиваат +5GB трансфер
Дабл Плеј Голд (6Mbps/50GB) добиваат +10GB трансфер
Дабл Плеј Голд (8Mbps/50GB) добиваат +10GB трансфер
Трипл Плеј Платинум 20 и Трипл Плеј Дајмонд 20 добиваат +5GB
Трипл Плеј Платинум 50 и Трипл Плеј Дајмонд 50 добиваат +10GB
Трипл Плеј Платинум Плус и Трипл Плеј Дајмонд Плус добиваат +10GB

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Е сега колку е ова вистина тоа не знам :)

БОНУС ТРАНСФЕР ЗА СИТЕ РЕДОВНИ ИНТЕРНЕТ КОРИСНИЦИ

Кејблтел подготви подарок за сите свои редовни корисници кои во својот пакет имаат вклучено интернет услуга и редовно ги подмируваат своите тековни сметки до 17-ти во месецот. Во зависност од пакетот кој го користите, добивате бонус трансфер, и тоа:

Екстра (4Mbps/15GB) добиваат +5GB трансфер
Хоум (4Mbps/25GB) добиваат +5GB трансфер
Хоум (8Mbps/30GB) добиваат +10 GB трансфер
Дабл Плеј Голд (6Mbps/15GB) добиваат +5GB трансфер
Дабл Плеј Голд (6Mbps/50GB) добиваат +10GB трансфер
Дабл Плеј Голд (8Mbps/50GB) добиваат +10GB трансфер
Трипл Плеј Платинум 20 и Трипл Плеј Дајмонд 20 добиваат +5GB
Трипл Плеј Платинум 50 и Трипл Плеј Дајмонд 50 добиваат +10GB
Трипл Плеј Платинум Плус и Трипл Плеј Дајмонд Плус добиваат +10GB
Мојот пакет не спаѓа во тие, ме интересираше како постпауваат кога ќе поминеш лимит дали се ригорозни или даваат малце повеќе данлоуд.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Мојот пакет не спаѓа во тие, ме интересираше како постпауваат кога ќе поминеш лимит дали се ригорозни или даваат малце повеќе данлоуд.
download имаш неограничен ... а брзината автоматски паѓа после поминатиот лимит .. софтверски автоматски се намалува ...

Kajgana Shop

На врв Bottom