не ми се верува да е до Windowsot имаш ли пробано на Vista ако работи на Vista тогаш и на Windows 7 ке работи 100 %Виндоус 7, Motorola SURFboard SB5101, преку усб, не се мирисаат? До виндоусот е или ?
Не е за мене работава, мислам дека на икспе добро му идело.
А преку лан, треба да се подесува default gateway и ИП ?
Се мирисаат и тоа ептен, ОСВЕН ако не си на 64 битен (било кој) Windows.Виндоус 7, Motorola SURFboard SB5101, преку усб, не се мирисаат? До виндоусот е или ?
нема ништо на дигиталната, се укинаа (HBO,HTV2,Sport+...), моја препорака е не ја земај џабе пари ќе фрлаш.Еј може ли некој да ги напише они програми што се нудат во дигиталната телевизија на CableTel? Баш ме интересира што нудат
Еј може ли некој да ги напише они програми што се нудат во дигиталната телевизија на CableTel? Баш ме интересира што нудат
Ништо посебно имаш некој албански тринг канали + коха+клан+евроспорт 2, зоне романнтика, зоне клуб, риалити, национална географија wild, bn,rtkosovo, CMC, Metropolis, Palma+, Enter, SOS,Коперникус,РАИ2 и остала канта од канали. Најдобро види на сајтот за дигитална телевизија, а она откријте сами нема што да се открие еве мене за среќа ми истекува договорот на крај на месецот и едвај чекам да фго вратам ресиверот. Поздрав
Срање...Последна надеж тогаш се Он Нет ама да видиме што ќе направат...Еј може ли некој да ги напише они програми што се нудат во дигиталната телевизија на CableTel? Баш ме интересира што нудат
Ништо посебно имаш некој албански тринг канали + коха+клан+евроспорт 2, зоне романнтика, зоне клуб, риалити, национална географија wild, bn,rtkosovo, CMC, Metropolis, Palma+, Enter, SOS,Коперникус,РАИ2 и остала канта од канали. Најдобро види на сајтот за дигитална телевизија, а она откријте сами нема што да се открие еве мене за среќа ми истекува договорот на крај на месецот и едвај чекам да фго вратам ресиверот. Поздрав
Почека уште некое време и ке имаш и ти проблемSo e fintata so serverot na CableTel gleam site pisuvaat za toa. Barav malce na sajtot ama ne najdov. Dajte nekoj link ili sl. i btw so e paswordite jas nemam nikakov problem.