A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Катастрофа деновиве .... КАТАСТРОФА ....
одкако ги акнаа лозинкиве неможат да ја упраат ...
па и на телефон не одговараат ...
ми се иде одглаа да им удрам и компјутер и се у пм ...
:toe:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Виндоус 7, Motorola SURFboard SB5101, преку усб, не се мирисаат? До виндоусот е или ?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Виндоус 7, Motorola SURFboard SB5101, преку усб, не се мирисаат? До виндоусот е или ?
не ми се верува да е до Windowsot имаш ли пробано на Vista ако работи на Vista тогаш и на Windows 7 ке работи 100 %

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не е за мене работава, мислам дека на икспе добро му идело.

А преку лан, треба да се подесува default gateway и ИП ?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Нетов е Закон. Моментално сум на 100-ка потрошено и уште ја имам брзината.
Кејблтел Хоум. Ова им ги покрива сите грди ствари шо понекад се дешаваат со нетов.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Не е за мене работава, мислам дека на икспе добро му идело.

А преку лан, треба да се подесува default gateway и ИП ?

На Windows XP се му оди добро :)

Во Велес не се подесува ништо за IP и default gateway а за другите градови незнам

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
Добро бе, шо е ова со интернетов??? 2 недели се влече... Ни лимит поминато ни ништо. Не се нормални еј...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Се мирисаат и тоа ептен, ОСВЕН ако не си на 64 битен (било кој) Windows.

Тогаш не работат драјверите а и МОТОРОЛА НЕМААТ драјвери за 64 битен Windows.

А за преку лан, јави им се во техничка поддршка и кажи им што сакаш.

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354
Еј може ли некој да ги напише они програми што се нудат во дигиталната телевизија на CableTel?:toe: Баш ме интересира што нудат

Член од
15 октомври 2009
Мислења
62
Поени од реакции
4
Еј може ли некој да ги напише они програми што се нудат во дигиталната телевизија на CableTel?:toe: Баш ме интересира што нудат
нема ништо на дигиталната, се укинаа (HBO,HTV2,Sport+...), моја препорака е не ја земај џабе пари ќе фрлаш.

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Ништо посебно имаш некој албански тринг канали + коха+клан+евроспорт 2, зоне романнтика, зоне клуб, риалити, национална географија wild, bn,rtkosovo, CMC, Metropolis, Palma+, Enter, SOS,Коперникус,РАИ2 и остала канта од канали. Најдобро види на сајтот за дигитална телевизија, а она откријте сами нема што да се открие еве мене за среќа ми истекува договорот на крај на месецот и едвај чекам да фго вратам ресиверот:vozbud:. Поздрав

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.354
Ништо посебно имаш некој албански тринг канали + коха+клан+евроспорт 2, зоне романнтика, зоне клуб, риалити, национална географија wild, bn,rtkosovo, CMC, Metropolis, Palma+, Enter, SOS,Коперникус,РАИ2 и остала канта од канали. Најдобро види на сајтот за дигитална телевизија, а она откријте сами нема што да се открие еве мене за среќа ми истекува договорот на крај на месецот и едвај чекам да фго вратам ресиверот:vozbud:. Поздрав
Срање...Последна надеж тогаш се Он Нет ама да видиме што ќе направат...

Член од
9 октомври 2008
Мислења
276
Поени од реакции
14
So e fintata so serverot na CableTel gleam site pisuvaat za toa. Barav malce na sajtot ama ne najdov. Dajte nekoj link ili sl. i btw so e paswordite jas nemam nikakov problem.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
So e fintata so serverot na CableTel gleam site pisuvaat za toa. Barav malce na sajtot ama ne najdov. Dajte nekoj link ili sl. i btw so e paswordite jas nemam nikakov problem.
Почека уште некое време и ке имаш и ти проблем :)

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Ај да помогне некој.Се логирам на она срањено на почетокот со постоечкиот пасворд и лозинка ама изгледа некој од мојве дома има чепнато и заебано нешто.Ми вика пристапот ви е одбиен.Е сега најдов до што е работата.

This Connection is Untrusted.

Не се разбирам.Најверојатно е ставен некој вид на заштита на страницата и ова ми ги прави сите проблеми.Најдоле има опција аdd Exception.Е сега како да го решам ова.Како да ја тргнам таа заштита за да можам повторно да се логирам со мојот пасворд и лозинка?

Kajgana Shop

На врв Bottom