Не е толку глупа...Пошто ако имаш Wireless низ дома, ако успеат да ти влезат во рутер да имаш дополнителна заштита...лее која глупост е ова со језеров и пасс у пм и тоа на нивната страна да маваш најависе :pos2:
тешка работа тоа знаеш ли дека вака е по не безбедно ? Како ? еве какоНе е толку глупа...Пошто ако имаш Wireless низ дома, ако успеат да ти влезат во рутер да имаш дополнителна заштита...
И јас си одам, 20 албански,15 српски, 5 македонски канали останатото ионака е бесплатно на сателит. Е... дигиталната понуда.Ги нема од сабајлево во дигиталниот пакет SportKlub , SportKlub+, HRT2 и HBO. Не ми се верува, ставиле место нив некои албански безврска. Им го враќам одма ресиверов, катастрофа, тотално ме разочараа CableTel:jaj:
Тоа ваљда не мислиш на фискалната сметка. А оваа другава која ми ја даваат доле лево има само празно место и некаде накај средина името на касиерката. Ама тоа у фејсбук го напишав, искочија добри резултати.јузерот и пасвордот се рандом букви и бројки...стои на последната сметка доле лево во ќошот...до 15 (денес) моеш да се логираш со user:cabletel pass:cabletel пошо до 15ти (денес) мора да стигне најновата сметка и да биде платена.
Не не, не на фискалната, на таа другата...Епа кај мене доле лево во ќошот (нели има 2 полиња) во едното ми стои јузер - во другото пасворд...ги впишуваш еднаш и потоа ти бара да ги смениш ради безбедност и си ставаш што сакаш...иначе, ако не ти стигнал пасворд пробај вака - место јузер првите 3 букви од името и првите 3 букви од презимето, место пасворд - истото.Тоа ваљда не мислиш на фискалната сметка. А оваа другава која ми ја даваат доле лево има само празно место и некаде накај средина името на касиерката. Ама тоа у фејсбук го напишав, искочија добри резултати.
У моментов сум логиран пак со кејблтел јузер пас, ама глупо е на секое седнуење на компјутер да се осеќам ко у нет кафе да сум. Да си платам на крај 120 денари ако не?! :uvo:
Ништо нема на тој "дигитален" пакет. Џабе плаќање е само. Ти крадат трансфер, ти бришат канали, снимка ужас, сервисерите ги нема со недели, понудата ужас, телефонијата кикснува на моменти а пак на 15 ти бараат пари и тоа одма да им платиш. Ебате квалитетната услуга. Боље беше коа беа помали кабелски оператори...Права мизерија наместо да ја збогати понудата тие и тоа што вреди го кратат е почнаа со HBO, HBO comedy, HTV 2 Planeta sport Sport klub, Sport klub +......, a сега пуштаат некои канали инфо што не може да се разберат каде се филмските спортските пакети? Ти ги прашуваш зашто се укинати каналите тие ти кажуваат дека и тие што ги гледате ке се менуваат. Трагедијата е што нема конкуренција асолна и што некои им дозволува да работат беззаконски. :nenene:
И ја така мислев...еве денес 2 пати ми бараше да се најавам...изглеа ако интернетот не се користи по некое време се заштитува со лозинка.Мислам дека еднаш се најавуваш за цел ден,други ден пак се најавуваш за цел ден така е ако грешам нека ме исправи некој