- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
имал некој искуство со google free open dns,демек нешто побрз нет или нема некоја разлика
botnetимал некој искуство со google free open dns,демек нешто побрз нет или нема некоја разлика
Да и кај мене е така гледам на Еуроспорт на нормална слика знакчето на еуроспорт не го собира горе десно така мислам и на други некој канали ми прави.Дали нивниот сигнал е 16:9 а јас дека имам нормален телевизор од старите да кажам па затоа.Дали некој има проблеми со каналите т.с кај мене на дигиталната некои канали даваат голема слика дури ги крати и логата на каналите??
А немате на ресиверчето да наместите сликата?Да и кај мене е така гледам на Еуроспорт на нормална слика знакчето на еуроспорт не го собира горе десно така мислам и на други некој канали ми прави.Дали нивниот сигнал е 16:9 а јас дека имам нормален телевизор од старите да кажам па затоа.
А бе има кај нулата на далечинското на ресиверот кога ке стиснеш има 3 опции за сликата.Али кога ке намалиш пример еуроспорт да ја направиш помала бидејќи на нормала не ја фаќа цела слика после другите програми кој се нормални сликата е помала и кај нив со еден збор сите други канали трпат поради еден или два али не е нешто страшно.И така тв гледам само поради discovery i national каналите и за викендите спорт клуб.За се друго тука е интернетотА немате на ресиверчето да наместите сликата?
![]()
Старт пакет (од некаде крај Август кога брзините беа 10Mbps), фала blizoo за гратис 5,13Mbps DOWNLOAD и 1,61Mbps UPLOAD. Ping-от ми е малку поголем, ама изгледа дека мојот компјутер бара формат.
Уживам во силата на оптичката врска !
![]()
Старт пакет (од некаде крај Август кога брзините беа 10Mbps), фала blizoo за гратис 5,13Mbps DOWNLOAD и 1,61Mbps UPLOAD. Ping-от ми е малку поголем, ама изгледа дека мојот компјутер бара формат.
Уживам во силата на оптичката врска !
Иако не треба ја да ти одговорам, али овакви скоро симетрични брзини се добиваат само во ЛАН зоните, односно преку сандачето во влезовите...сакам да те прашам интернетот што го користиш кабелот ти иде директно од сандачето од близо па во компјутер. или интернетот ти е преку docsis?![]()
фала на одговоротИако не треба ја да ти одговорам, али овакви скоро симетрични брзини се добиваат само во ЛАН зоните, односно преку сандачето во влезовите...
Во кој контекст?botnet
заебанција. GNU/LinuxВо кој контекст?
Јас сега со facebook имам проблеми. Дали е од blizoo или од самиот facebook ќе видиме утре. Иначе споро да не е и кај вас, а ?дали има некој проблем само со фејсбук споро ептен ?