- Член од
- 30 јули 2011
- Мислења
- 589
- Поени од реакции
- 246
имал некој искуство со google free open dns,демек нешто побрз нет или нема некоја разлика
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
botnetимал некој искуство со google free open dns,демек нешто побрз нет или нема некоја разлика
Дали некој има проблеми со каналите т.с кај мене на дигиталната некои канали даваат голема слика дури ги крати и логата на каналите??
Да и кај мене е така гледам на Еуроспорт на нормална слика знакчето на еуроспорт не го собира горе десно така мислам и на други некој канали ми прави.Дали нивниот сигнал е 16:9 а јас дека имам нормален телевизор од старите да кажам па затоа.
А немате на ресиверчето да наместите сликата?
![]()
Старт пакет (од некаде крај Август кога брзините беа 10Mbps), фала blizoo за гратис 5,13Mbps DOWNLOAD и 1,61Mbps UPLOAD. Ping-от ми е малку поголем, ама изгледа дека мојот компјутер бара формат.
Уживам во силата на оптичката врска !
![]()
Старт пакет (од некаде крај Август кога брзините беа 10Mbps), фала blizoo за гратис 5,13Mbps DOWNLOAD и 1,61Mbps UPLOAD. Ping-от ми е малку поголем, ама изгледа дека мојот компјутер бара формат.
Уживам во силата на оптичката врска !
сакам да те прашам интернетот што го користиш кабелот ти иде директно од сандачето од близо па во компјутер. или интернетот ти е преку docsis?![]()
Иако не треба ја да ти одговорам, али овакви скоро симетрични брзини се добиваат само во ЛАН зоните, односно преку сандачето во влезовите...
Во кој контекст?botnet
заебанција. GNU/LinuxВо кој контекст?
дали има некој проблем само со фејсбук споро ептен ?