A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ако, затоа реков секој си има свој вкус, можеби него му се допаѓаат каналите, ама мене тие не би ме привлекле. Секој си има свој вкус. И не е смешно ништо, само малку се зачудив. :)
Затоа стави 5 смајлиња, пошо нишо не е смешно :)

fenomen

Сезнајко
Член од
17 јули 2008
Мислења
387
Поени од реакции
51
Dali nekoj znae kako moze najbezbolno da se raskine dogovorot od24 mes. Imam paket od 1000den. Sklucen pred 3 meseci.

Член од
26 ноември 2011
Мислења
54
Поени од реакции
6
Нема најбезболно ќе платиш пенали е колку зависи кога си го раскинал договорот не знам но безболно да помонеш тешко јас мислам дека испод 6000 ден нема да бидеш но сепак прашај

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.743
Поени од реакции
11.626
До кога работи Blizoo во Рамстор ?

П

Паган-др

Гостин
Договорот потпишан во времето на КејблТел, важи за Близу, или истата постапка е во прекинувањето?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Договорот потпишан во времето на КејблТел, важи за Близу, или истата постапка е во прекинувањето?
истата постапка е во прекинувањето...

Него, Близу ИТНО би требале да побараат помош од публиката, пошто Т-хоум ги намалија цените, а гледам сеа се повеќе и повеќе ставаат Макс Оптик у влезов...

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Нема шо да ти го поматат, знам дека еден ден и кај нас ќе биде близу-то со вакви понуди ко бугарскиот...Се чека Т-Хоум да се здобие сеа со повише јузери :)

Ма да Т-Хоум пак си се Т-Ебале пошто нет за 700 денари ти даваат со 15 гига...Да не зборам макс оптик одма ќе ги спичиш 30-те/ 60-те гига со таква брзина...Пак те дупчат, али луѓе купуваат...

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.485
Поени од реакции
3.299
Ja сум супер задоволен откако ставив Близу, ниеднаш не ми паднал нетот, брзина 11 мегабита цело време (во договорот е 10), си симињам колку сакам.. Миљарда пати боље од Т-Хоум.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Акнав пакетов од 50-че. Имав претходно 10/500. Договорот е склучен во саботата, што би значело од вечерва веќе да е стапен на сила. Брзина мерам, иста ми е како што ми беше. Any Idea? Да не го пуштаат утре денски пакетов во целосна функција?

п.с. РестартираХ го модемо'.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Акнав пакетов од 50-че. Имав претходно 10/500. Договорот е склучен во саботата, што би значело од вечерва веќе да е стапен на сила. Брзина мерам, иста ми е како што ми беше. Any Idea? Да не го пуштаат утре денски пакетов во целосна функција?

п.с. РестартираХ го модемо'.
Јави им се...Кај мене еден другар кога бараше промена на пакетот од 10 на 50 и одма кога се врати му ја појачаа брзината...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Јави им се...Кај мене еден другар кога бараше промена на пакетот од 10 на 50 и одма кога се врати му ја појачаа брзината...
Брзината е ОК сеа, ја пуштиле ваљда денски. Сега мерев и излезе следно

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе деца уште не сфативте како работат операториве? Еден период едни намалуваат цена и прибираат корисници, другите стагнираат како во зимски сон. Потоа вторите го прават тоа, па третите и така во круг се вртиме од оператор по оператор. Кај што ви е супер нетот седете си, не барајте гачки па во здрава нога што се вели трн да си ставите.

Kajgana Shop

На врв Bottom