A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.119
Поени од реакции
6.111
Oficijalno utre so pocetok od 10:00 do 14:00 ke ima priem za sekoj graganin vo direkcijata na AEK koja se naoga na avtobuskata Rekord do McDonalds i ke bidat soslusani site sto ke dojdat za da si gi kazat svoite problemi so operatorite so koi sklucile dogovor. Ova sabajlevo go izjavi na Sitel direktorot Robert Ordanoski i vo idnina vakvi sredbi ke organizirale sekoja godina taka sto koj ima sto da kaze za bilo koj operator bilo da e pozitivno ili negativno utre neka dojde i neka si kaze sto ima.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Симнувањето од замунда и аренабг ја дава истата брзина и кај пакетот од 10мбпс.
ама на ЛАН си така?
а од пајрет и слично со околу 1 мб вадиш така?

не знам дали ја даваат на ТВ ама многу јака реклама

а и оваа на Уан е многу јака

првпат кога ја видов рекламата не ја познав Симона (изгледа дека не ја гледав во очите) :vozbud:

Рже не се држе :)

Замунда
тебе другар изгледа ти пуштаат 70-на Мбпс иако ти рекоа 50
немој да те фати срцето ако утре ти пуштат 100-150 Мбпс :vozbud:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ме интересира дали брзината е стабилна? Еден другар стави денес и торентите на почеток идеа со 2mb после варираше од 200 kb do 1.5 mb..Ме интересира тие што се од скопје..центар-чаир.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Ме интересира дали брзината е стабилна? Еден другар стави денес и торентите на почеток идеа со 2mb после варираше од 200 kb do 1.5 mb..Ме интересира тие што се од скопје..центар-чаир.
Во моментов еве, брзината е и стабилна и константна, бар за еден цел ден, како што сум веќе приклучен

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.557
Поени од реакции
2.754
Во моментов еве, брзината е и стабилна и константна, бар за еден цел ден, како што сум веќе приклучен

Кој пакет го имаш друже што ја добиваш оваа брзина од скоро 11 МБ/с ??????

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Пишува наназад неколку поста, кој пакет, зашто и до кога :)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
Пун торент, со HD снимки, игрици.... може да се видат само кај корисниците на Blizoo :)

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Член од
10 ноември 2011
Мислења
120
Поени од реакции
56
Некој неписмен го напишал, нека го поправат пошто е смешно.Ако чита некој од Близоо некa преземат мерки,а и плус кога ќе појдеш кај тв каналите за превод кај што треба да пишува "нема" ,пишува на бугарски, Срамота.

Kajgana Shop

На врв Bottom