A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.226
Поени од реакции
6.278
Jas licno se resiv za Cabletel najmnogu poradi stabilnosta na internetot vo mojot region i cesnoto rabotenje so telefonskite razgovori vo nivnata mreza a ne poradi analognata televizija bidejki im e katastrofa.Eden mesec bukvalno do sekunda gi imam zapisuvano site razgovori sto se napraveni vo toj mesec i koga mi dojde detalnata smetka site nivni presmetki se poklopuvaa so moite i od togas veke ne gi kontroliram.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.489
Поени од реакции
84.956
Jas licno se resiv za Cabletel najmnogu poradi stabilnosta na internetot vo mojot region i cesnoto rabotenje so telefonskite razgovori vo nivnata mreza a ne poradi analognata televizija bidejki im e katastrofa.Eden mesec bukvalno do sekunda gi imam zapisuvano site razgovori sto se napraveni vo toj mesec i koga mi dojde detalnata smetka site nivni presmetki se poklopuvaa so moite i od togas veke ne gi kontroliram.
Целиов пост го потврдувам и за тел. сметки и за очајната дигитална те-ве (додуше ја само PPV каналите ги глеам).

--- надополнето ---

за ќотек се задње време

чудни бројки

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Целиов пост го потврдувам и за тел. сметки и за очајната дигитална те-ве (додуше ја само PPV каналите ги глеам).

--- надополнето ---

чудни бројки
абе не прави спид тест со скопје ебате :D
Со скопје ми покажува 9 мегабита DL, а мојот пакет е од 6 xD

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.226
Поени од реакции
6.278
Tocno.Najrelevantni brzini davaat germanskite linkovi potocno Frankfurt.Inaku za vasa informacija eve vi brzina za ADSL na internet provajderot Amis vo Vrhnika potocno Blatna Brezovica koja e oddalecena okolu 4km od gradot od tolku falenata Slovenija clenka na evropskata unija:

Site ceni za nivnite uslugi gi imate tuka:
http://www.amis.net/web2/

B

Bafra

Гостин
@Bafra на која местолокација се наоѓаш и кои online игри ги играш и како си задоволен од доцнење на сигналот и кај кои сервери (доколку е таков случајот) какви латенции да очекувам.

Pozadi Bunjakovec trgovskiot sum . DOTA najcesto igram , a za igranje biten e pingot (kako sto ima napisano vo prethodnite komentari od poiskusni) a koga pravam speedtest sprema bilo koj server vo evropa e ispod 100 ping.
Ako ne si siguren kako bi bila kaj tebe konekcijata pobaraj dogovor na neopredeleno (cabletel neznam dali imaat ,ama telekabel znam imaat)

H

-HRO

Гостин
Јас имам Кејблтел...одлична е конекцијата кај мене...
Имам и аналогна ТВ,дигитална тв,телефон и интернет...сега за сега сум презадоволен :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
месецов се тотален буллшит ....интернетов кочи ко луд!

Член од
9 август 2006
Мислења
161
Поени од реакции
19
a dali davaat modem pa posle jas da povrzuvam na povekje kompjuteri ili oni mi instaliraat ,se doplakja ili free?? i vo dracevo dali e stabilen netot??

Kajgana Shop

На врв Bottom