Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку најрано можам да продолжам договор? Ми истекува во септември наредна година, можам сега или до кога треба да почекам
Пред 4 дена одам во ВИП да прашам колку треба да ги обештетам за да го откажам договорот пред тој да истече, т.е колку парички се пеналите. Очекував дрско да ми одговори или некое глупо понашање али не до толку да ми рече само „Ќе се заебеш, 5515денара“
Сега земав нов телефон од вип ..алкател идол..си активирав 1 гб интернет ..ги местам сите поставки како што треба никако интернетот да се уклуче ...помагајте
Види во Mobile Network Settings, каде што местиш и Access Points, дали ти е вклучено Data Enabled .
www.vip.mk/еbill.Како можам да проверам дали за последниот месец ми е платена сметката?
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Тамо можеш да видиш колку минути си потрошила под ’тековна сметка’... а има едно друго, издадени сметки. Тамо ги имаш сите сметки и дали ти се платени или не.Таму ми прикажува колку минути сум потрошила, нигде не гледам дали ми е платено или не.
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk