А1 Македонија

Колку најрано можам да продолжам договор? Ми истекува во септември наредна година, можам сега или до кога треба да почекам

Пред 4 дена одам во ВИП да прашам колку треба да ги обештетам за да го откажам договорот пред тој да истече, т.е колку парички се пеналите. Очекував дрско да ми одговори или некое глупо понашање али не до толку да ми рече само „Ќе се заебеш, 5515денара“

Пред 4 дена одам во ВИП да прашам колку треба да ги обештетам за да го откажам договорот пред тој да истече, т.е колку парички се пеналите. Очекував дрско да ми одговори или некое глупо понашање али не до толку да ми рече само „Ќе се заебеш, 5515денара“

Отвори предпоследната или последната страна од договорот ако го имаш, таму ти пишува колку ќе платиш. А овој, гарант од Прибилци бил.

Мене лани од т-мобиле за 3 дена порано ми шибнаја 3000 ден.

Sent from my SGS ||| mini using Tapatalk 2

Сега земав нов телефон од вип ..алкател идол..си активирав 1 гб интернет ..ги местам сите поставки како што треба никако интернетот да се уклуче ...помагајте

Сега земав нов телефон од вип ..алкател идол..си активирав 1 гб интернет ..ги местам сите поставки како што треба никако интернетот да се уклуче ...помагајте

Види во Mobile Network Settings, каде што местиш и Access Points, дали ти е вклучено Data Enabled .

Ае помош,и јас активирав 1ггб преска ама не можам да опраам нагодувањата за нето,работе се за Сони Експириа Л...помош?

Како можам да проверам дали за последниот месец ми е платена сметката?

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

otidov da go zavrsam dogovorot so VIP mi trae do 8-12-2013, do den deneska cekam da me isklucat i uste nema nisto, se javuvam mi vika deka treba da cekam 30 dena, prasuvam zasto?? pa dodeka tie od administracija go razgledaat dogovorot pa ke ti se javat, i vikam sakate da mi zemete uste edna pretplata a 30 dena faka uste edna pretplata i plus nesto pola od drugiot mesec, abe se lopovi do lopovi ovie od vip kaj ne im cini mrezata uste i se zanesuvaat,, A I PLUS NE BEA VOOPSTO LJUBEZNI

Таму ми прикажува колку минути сум потрошила, нигде не гледам дали ми е платено или не.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk
Тамо можеш да видиш колку минути си потрошила под ’тековна сметка’... а има едно друго, издадени сметки. Тамо ги имаш сите сметки и дали ти се платени или не.

Кој пита не скита... :icon_mrgr:

Да прашам се надевам ќе добијам добар одговор. Бидејќи јас сум на вип и дали можам со бесплатните минути да вртам на вип број а личноста да се наоѓа во словенија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom