А1 Македонија

На кратко кажано ВИП ми се тапа, имам при пејд нивно бројче и ништо посебно.....слаба мрежна покриеност и триста глупости. Иначе за тоа 200 за 200 што зборите минута 1 ден. што фаќало, татко ми зборуваше со еден човек околу тоа и му рече дека ВИП е најнеисплатливо кај нас и дека намерно сега прават така, иначе некој напомена погоре дека за секој повик е 3,5 ден и пресметано се му доаѓа исто со другиве. Кај нас па и ретко кои имаат броеви на ВИП т.е знам доста што земале и по одреден период се покајале.

200 за 200 го имаше само во Т-мобиле гледам немаш појма туку само трескаш ова она... само Јуни се префрлени 20.000 број од т-моб или оне во ВИп истото и јас го сторив пошто 2 години бев на т-моб и можам да кажам само горат виде дека им се намалуваат корисниците па сеа у Релах фамили укинале тоа воспоставување на повик клосари...

Јас веќе сум 2 години сум на ВИП...се препородив со сметки...На Т-мобиле немав сметка испод 1500 денари, а да биде трагиката поголема и штедев...па после земав и друго бројче па користев тоа 200 за 200 и 100 за 100 во викенди и пак испод 1500 не паднав...додека на детална не видов вртено во странство....па си заминав од кај нив...а што е нај трагично кај нив бев 6 години и за тие 6 години не ми дадоа ама баш ништо, и кога им кажав дека заминувам одма ми понудија по „специјална цена“ телефони...па да се зезнам :)

Откако сум на вип воопшто не штедам, зборам колку што ми треба и не треба, а сметка повеќе од 750 ден немам платено, и тоа се на број сметки што сум натфрлил 590 денари претплатата. 90% од сметките ми се 590 денари.

Па видете си вие!

Имам намера да се префрлам од Т-Мобајл на Вип, ама да си го задржам бројчето, со се префикс. Очигледно е дека е доста поевтино.

Ги читам сите коментари и се чудам што правам јас во T-Mobile, најлоша варијанта е Т-Mobile, а уште полошо е кога ќе си post-paid. Да ми заврши договорот и се префрлам еден веќе имам на prе-paid, меѓутоа според сите коментари мислам дека и другиот ќе ми биде на ВИП

Убав каталог имаат бев да видам АМА БАШ НИШТО НЕМААТ од телефони. Редно време е да донесат некој убави телефончина.

Ги читам сите коментари и се чудам што правам јас во T-Mobile, најлоша варијанта е Т-Mobile, а уште полошо е кога ќе си post-paid. Да ми заврши договорот и се префрлам еден веќе имам на prе-paid, меѓутоа според сите коментари мислам дека и другиот ќе ми биде на ВИП

и јас се чудам шо правиш со Т Мобиле уште хаха

добро бе тие Т Мобиле толку се идиоти и не им текнува да намалат цени???????????

јас лично имам при пејд од Оне и Вип а мојте дома имаат 2 пост пејд од Т Мобиле - за жал

Убав каталог имаат бев да видам АМА БАШ НИШТО НЕМААТ од телефони. Редно време е да донесат некој убави телефончина.

не е работата да имаат убав каталог туку да имаат добра понуда на телефони а тие како шо гледам ги форсираат тие евтините телефони

само уште 3Г дигитална и WiMax да добијат и како нив ќе нема нигде (одма ќе ги јадат овие словенците)

Moreeee kako se vrti trkalceto , vip im gi zema korisnicive na monopolon t-mobile i na one dobro one se druga kategorija posto za ziv k... ne gi biva ama bas za nisto i kradat premnogu , ama vidi vidi vip gi rastura momentalno i milo mi e sto e taka , dosta e veke od lopovi i manipulanti!

kolku e na vip roaming so grcija, srbija, bugarija, crna gora i hrvatska? znae nekoj? zboram-prasuvam za pospejd...

Клик
Ќе си одбереш земја и ќе ти покаже на сите нивни оператори колку ќе ти земе смс и повик (дојдовни и појдовни).

А имаш и промоција на 30 минути роаминг за 390 денари. клик

Не ми се јасни пост пејд понудите .
http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/smart/index.php
Пишува дека за секоја пост пејд тарифа , разговорот кон било кои други вип броеви е 0 ден/мин.
А во текстот пишува во зависност од тарифата дека следува понудата ВИП пријатели што овозможува бесплатни разговори кон еден или три твои вип броеви (пријатели).

Која е поентата да ми дава услуга вип пријатели, кога и така со секоја пост-пејд тарафа следуваат бесплатни разговори кон сите вип броеви?

Пишува дека за секоја пост пејд тарифа , разговорот кон било кои други вип броеви е 0 ден/мин.
А во текстот пишува во зависност од тарифата дека следува понудата ВИП пријатели што овозможува бесплатни разговори кон еден или три твои вип броеви (пријатели).

Која е поентата да ми дава услуга вип пријатели, кога и така со секоја пост-пејд тарафа следуваат бесплатни разговори кон сите вип броеви?

не следува со сите, само со 590 денари нагоре претплата.

ВИП Пријатели е достапна само во припејд.
Најниската претплата вклучува 1000 минути кој еден ВИП број, втората кон 3, и тие нагоре кон цела ВИП мрежа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom