А1 Македонија (VIP)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.238
Поени од реакции
8.341
На кратко кажано ВИП ми се тапа, имам при пејд нивно бројче и ништо посебно.....слаба мрежна покриеност и триста глупости. Иначе за тоа 200 за 200 што зборите минута 1 ден. што фаќало, татко ми зборуваше со еден човек околу тоа и му рече дека ВИП е најнеисплатливо кај нас и дека намерно сега прават така, иначе некој напомена погоре дека за секој повик е 3,5 ден и пресметано се му доаѓа исто со другиве. Кај нас па и ретко кои имаат броеви на ВИП т.е знам доста што земале и по одреден период се покајале.
200 за 200 го имаше само во Т-мобиле гледам немаш појма туку само трескаш ова она... само Јуни се префрлени 20.000 број од т-моб или оне во ВИп истото и јас го сторив пошто 2 години бев на т-моб и можам да кажам само горат виде дека им се намалуваат корисниците па сеа у Релах фамили укинале тоа воспоставување на повик клосари...

Член од
1 февруари 2007
Мислења
57
Поени од реакции
1
Јас веќе сум 2 години сум на ВИП...се препородив со сметки...На Т-мобиле немав сметка испод 1500 денари, а да биде трагиката поголема и штедев...па после земав и друго бројче па користев тоа 200 за 200 и 100 за 100 во викенди и пак испод 1500 не паднав...додека на детална не видов вртено во странство....па си заминав од кај нив...а што е нај трагично кај нив бев 6 години и за тие 6 години не ми дадоа ама баш ништо, и кога им кажав дека заминувам одма ми понудија по „специјална цена“ телефони...па да се зезнам :)

Откако сум на вип воопшто не штедам, зборам колку што ми треба и не треба, а сметка повеќе од 750 ден немам платено, и тоа се на број сметки што сум натфрлил 590 денари претплатата. 90% од сметките ми се 590 денари.

Па видете си вие!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Имам намера да се префрлам од Т-Мобајл на Вип, ама да си го задржам бројчето, со се префикс. Очигледно е дека е доста поевтино.

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Ги читам сите коментари и се чудам што правам јас во T-Mobile, најлоша варијанта е Т-Mobile, а уште полошо е кога ќе си post-paid. Да ми заврши договорот и се префрлам еден веќе имам на prе-paid, меѓутоа според сите коментари мислам дека и другиот ќе ми биде на ВИП

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Убав каталог имаат бев да видам АМА БАШ НИШТО НЕМААТ од телефони. Редно време е да донесат некој убави телефончина.

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Ги читам сите коментари и се чудам што правам јас во T-Mobile, најлоша варијанта е Т-Mobile, а уште полошо е кога ќе си post-paid. Да ми заврши договорот и се префрлам еден веќе имам на prе-paid, меѓутоа според сите коментари мислам дека и другиот ќе ми биде на ВИП
и јас се чудам шо правиш со Т Мобиле уште хаха

добро бе тие Т Мобиле толку се идиоти и не им текнува да намалат цени???????????

јас лично имам при пејд од Оне и Вип а мојте дома имаат 2 пост пејд од Т Мобиле - за жал

Убав каталог имаат бев да видам АМА БАШ НИШТО НЕМААТ од телефони. Редно време е да донесат некој убави телефончина.
не е работата да имаат убав каталог туку да имаат добра понуда на телефони а тие како шо гледам ги форсираат тие евтините телефони

само уште 3Г дигитална и WiMax да добијат и како нив ќе нема нигде (одма ќе ги јадат овие словенците)

Член од
22 април 2005
Мислења
1.339
Поени од реакции
505
Moreeee kako se vrti trkalceto , vip im gi zema korisnicive na monopolon t-mobile i na one dobro one se druga kategorija posto za ziv k... ne gi biva ama bas za nisto i kradat premnogu , ama vidi vidi vip gi rastura momentalno i milo mi e sto e taka , dosta e veke od lopovi i manipulanti!

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
kolku e na vip roaming so grcija, srbija, bugarija, crna gora i hrvatska? znae nekoj? zboram-prasuvam za pospejd...

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
kolku e na vip roaming so grcija, srbija, bugarija, crna gora i hrvatska? znae nekoj? zboram-prasuvam za pospejd...
Клик
Ќе си одбереш земја и ќе ти покаже на сите нивни оператори колку ќе ти земе смс и повик (дојдовни и појдовни).

А имаш и промоција на 30 минути роаминг за 390 денари. клик

nozo.mk

Ultras Karpos Boys
Член од
6 септември 2007
Мислења
472
Поени од реакции
18
Не ми се јасни пост пејд понудите .
http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/smart/index.php
Пишува дека за секоја пост пејд тарифа , разговорот кон било кои други вип броеви е 0 ден/мин.
А во текстот пишува во зависност од тарифата дека следува понудата ВИП пријатели што овозможува бесплатни разговори кон еден или три твои вип броеви (пријатели).

Која е поентата да ми дава услуга вип пријатели, кога и така со секоја пост-пејд тарафа следуваат бесплатни разговори кон сите вип броеви?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.497
Поени од реакции
18.520
Пишува дека за секоја пост пејд тарифа , разговорот кон било кои други вип броеви е 0 ден/мин.
А во текстот пишува во зависност од тарифата дека следува понудата ВИП пријатели што овозможува бесплатни разговори кон еден или три твои вип броеви (пријатели).

Која е поентата да ми дава услуга вип пријатели, кога и така со секоја пост-пејд тарафа следуваат бесплатни разговори кон сите вип броеви?
не следува со сите, само со 590 денари нагоре претплата.

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55

ВИП Пријатели е достапна само во припејд.
Најниската претплата вклучува 1000 минути кој еден ВИП број, втората кон 3, и тие нагоре кон цела ВИП мрежа. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom