А1 Македонија

Ima li nekoj poveke broja na 1 smetka znam imase edno vreme na nivniot sajt ali sea nema nisto samo toj Smart paket im e?

На еден договор може и по два броја, а и више. 1000 бесплатни минути, човече....Мислам, хелоуу?? Ја имам, и задоволна сум, ефтино си зборам и си зборам...има и на сајтот ствари: http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/smart/index.php

Шо е работава бе со Вип денеска...на претплата имам број, ама нешо цело попладне ми пиши “Ограчичена Услуга“ па неам пристап до мрежата??
Да не имат некој некоја инсајдерска информација шо е проблемов?

Ovaa nedela T-brojot mi stana nedostapen trebalo cela karticka da staam, i se iznervirav i za inaet otidov da si kupam 2 broja od vip za 400 (taa ponudata so e)
i odam vo vip salonot i mu vikam sakam broj i prodavacot mi kaza deka gi prodale !!!
posle pominav po trafikite i tamu rasprodadeni! kolkava e verojatnosta da se prodadat ama bas site brojcinja sekade???
i taka jas denes sum bez mobilen oti me mrzi da idam da vidam dali donele ili pak da si stavam kredit na stariov :tv:

Не мораш цела картичка да ставиш... доволно е и стотка, па ќе ти се продолжи за една недела.

А веројатноста за продадени сите броеви... мала, кога правиш малку броеви :)

Ovaa nedela T-brojot mi stana nedostapen trebalo cela karticka da staam, i se iznervirav i za inaet otidov da si kupam 2 broja od vip za 400 (taa ponudata so e)
i odam vo vip salonot i mu vikam sakam broj i prodavacot mi kaza deka gi prodale !!!
posle pominav po trafikite i tamu rasprodadeni! kolkava e verojatnosta da se prodadat ama bas site brojcinja sekade???
i taka jas denes sum bez mobilen oti me mrzi da idam da vidam dali donele ili pak da si stavam kredit na stariov :tv:
najdobro 200den kredit 1mesec ili pak 600den 6meseci dostapen!

najdobro 200den kredit 1mesec ili pak 600den 6meseci dostapen!

И мене то ми се случи, а од муабети разбрав морало 600 ден. да ставам кредит за да ми се активира картичката пошо морало така секоја година... Кој е повеќе запознаен со ова нека кажи.

А чекај, колку е цената на еден број? Јас знам дека кога купував во септември 2007 (месецот кога се отворија) чинеше 200 денари. Така да 2х200 е 400. А ако сега имало понуда за 2 броја од 400, би требало да бидат поскапени(?)

И мене то ми се случи, а од муабети разбрав морало 600 ден. да ставам кредит за да ми се активира картичката пошо морало така секоја година... Кој е повеќе запознаен со ова нека кажи.
nemora za u t-mobile aza u vip i kosmos mora
u vipi kosmos nemoes da stavas samo po 100den moras 1 godisno 600 za kosmos sigurno a za u vip ne sum siguren ili u vip moes da projdes i so 300den

А чекај, колку е цената на еден број? Јас знам дека кога купував во септември 2007 (месецот кога се отворија) чинеше 200 денари. Така да 2х200 е 400. А ако сега имало понуда за 2 броја од 400, би требало да бидат поскапени(?)

Ne be ne se poskapeni tuku dobivas 2 sim karticki so po kredit od 400 denari za 400 stotki:wink:
Nekoja inicijativa za letoto im bese ovoa inace najverojatno
taka sto mislam deka se isplaka, plakas 400 denari a bodivas 800 kredit vo 2 sim karticki :)

абе..ја користам cosmofon..иам и vip али кредитот и од двете картички ми отиде за неполна недела..:toe: поише ми се исплати на cosmofon:kajg:

Дали знае некој како се исклучува ВИП секретарката кај при пејд?

јави се у контакт центар на вип - 1234 притисни sвезда повикот кон оператор ќе те кошта денар ипол ми се чини и они ќе ти го исклучат =)

Сакам да се префрлам на Вип , ама ужасно ме нервирет пустите никаква понуда на телефони немет. Се некој евтини и многу глупи

2 денари минута жими гзов...2 денари + 3 денари повик = 5 денари + 18% ддв = 5,9 денари...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom