А1 Македонија (VIP)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.174
Поени од реакции
8.255
Ima li nekoj poveke broja na 1 smetka znam imase edno vreme na nivniot sajt ali sea nema nisto samo toj Smart paket im e?

AlekSS

Клацкалка
Член од
17 јануари 2009
Мислења
10
Поени од реакции
1
На еден договор може и по два броја, а и више. 1000 бесплатни минути, човече....Мислам, хелоуу?? Ја имам, и задоволна сум, ефтино си зборам и си зборам...има и на сајтот ствари: http://www.vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/smart/index.php

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Шо е работава бе со Вип денеска...на претплата имам број, ама нешо цело попладне ми пиши “Ограчичена Услуга“ па неам пристап до мрежата??
Да не имат некој некоја инсајдерска информација шо е проблемов?

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
Ovaa nedela T-brojot mi stana nedostapen trebalo cela karticka da staam, i se iznervirav i za inaet otidov da si kupam 2 broja od vip za 400 (taa ponudata so e)
i odam vo vip salonot i mu vikam sakam broj i prodavacot mi kaza deka gi prodale !!!
posle pominav po trafikite i tamu rasprodadeni! kolkava e verojatnosta da se prodadat ama bas site brojcinja sekade???
i taka jas denes sum bez mobilen oti me mrzi da idam da vidam dali donele ili pak da si stavam kredit na stariov :tv:

P

Princ

Гостин
Не мораш цела картичка да ставиш... доволно е и стотка, па ќе ти се продолжи за една недела.

А веројатноста за продадени сите броеви... мала, кога правиш малку броеви :)

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
Ovaa nedela T-brojot mi stana nedostapen trebalo cela karticka da staam, i se iznervirav i za inaet otidov da si kupam 2 broja od vip za 400 (taa ponudata so e)
i odam vo vip salonot i mu vikam sakam broj i prodavacot mi kaza deka gi prodale !!!
posle pominav po trafikite i tamu rasprodadeni! kolkava e verojatnosta da se prodadat ama bas site brojcinja sekade???
i taka jas denes sum bez mobilen oti me mrzi da idam da vidam dali donele ili pak da si stavam kredit na stariov :tv:
najdobro 200den kredit 1mesec ili pak 600den 6meseci dostapen!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
najdobro 200den kredit 1mesec ili pak 600den 6meseci dostapen!
И мене то ми се случи, а од муабети разбрав морало 600 ден. да ставам кредит за да ми се активира картичката пошо морало така секоја година... Кој е повеќе запознаен со ова нека кажи.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
А чекај, колку е цената на еден број? Јас знам дека кога купував во септември 2007 (месецот кога се отворија) чинеше 200 денари. Така да 2х200 е 400. А ако сега имало понуда за 2 броја од 400, би требало да бидат поскапени(?)

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
И мене то ми се случи, а од муабети разбрав морало 600 ден. да ставам кредит за да ми се активира картичката пошо морало така секоја година... Кој е повеќе запознаен со ова нека кажи.
nemora za u t-mobile aza u vip i kosmos mora
u vipi kosmos nemoes da stavas samo po 100den moras 1 godisno 600 za kosmos sigurno a za u vip ne sum siguren ili u vip moes da projdes i so 300den

Геврек

O ALQUMISTA
Член од
6 ноември 2008
Мислења
770
Поени од реакции
483
А чекај, колку е цената на еден број? Јас знам дека кога купував во септември 2007 (месецот кога се отворија) чинеше 200 денари. Така да 2х200 е 400. А ако сега имало понуда за 2 броја од 400, би требало да бидат поскапени(?)
Ne be ne se poskapeni tuku dobivas 2 sim karticki so po kredit od 400 denari za 400 stotki:wink:
Nekoja inicijativa za letoto im bese ovoa inace najverojatno
taka sto mislam deka se isplaka, plakas 400 denari a bodivas 800 kredit vo 2 sim karticki :)

U

UniqueGirl

Гостин
абе..ја користам cosmofon..иам и vip али кредитот и од двете картички ми отиде за неполна недела..:toe: поише ми се исплати на cosmofon:kajg:

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Дали знае некој како се исклучува ВИП секретарката кај при пејд?

U

UniqueGirl

Гостин
јави се у контакт центар на вип - 1234 притисни sвезда повикот кон оператор ќе те кошта денар ипол ми се чини и они ќе ти го исклучат =)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Сакам да се префрлам на Вип , ама ужасно ме нервирет пустите никаква понуда на телефони немет. Се некој евтини и многу глупи

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
2 денари минута жими гзов...2 денари + 3 денари повик = 5 денари + 18% ддв = 5,9 денари...

Kajgana Shop

На врв Bottom