najdobro 200den kredit 1mesec ili pak 600den 6meseci dostapen!Ovaa nedela T-brojot mi stana nedostapen trebalo cela karticka da staam, i se iznervirav i za inaet otidov da si kupam 2 broja od vip za 400 (taa ponudata so e)
i odam vo vip salonot i mu vikam sakam broj i prodavacot mi kaza deka gi prodale !!!
posle pominav po trafikite i tamu rasprodadeni! kolkava e verojatnosta da se prodadat ama bas site brojcinja sekade???
i taka jas denes sum bez mobilen oti me mrzi da idam da vidam dali donele ili pak da si stavam kredit na stariov :tv:
И мене то ми се случи, а од муабети разбрав морало 600 ден. да ставам кредит за да ми се активира картичката пошо морало така секоја година... Кој е повеќе запознаен со ова нека кажи.najdobro 200den kredit 1mesec ili pak 600den 6meseci dostapen!
А чекај, колку е цената на еден број? Јас знам дека кога купував во септември 2007 (месецот кога се отворија) чинеше 200 денари. Така да 2х200 е 400. А ако сега имало понуда за 2 броја од 400, би требало да бидат поскапени(?)Ovaa nedela T-brojot mi stana nedostapen trebalo cela karticka da staam, i se iznervirav i za inaet otidov da si kupam 2 broja od vip za 400 (taa ponudata so e)
nemora za u t-mobile aza u vip i kosmos moraИ мене то ми се случи, а од муабети разбрав морало 600 ден. да ставам кредит за да ми се активира картичката пошо морало така секоја година... Кој е повеќе запознаен со ова нека кажи.
Ne be ne se poskapeni tuku dobivas 2 sim karticki so po kredit od 400 denari za 400 stotki:wink:А чекај, колку е цената на еден број? Јас знам дека кога купував во септември 2007 (месецот кога се отворија) чинеше 200 денари. Така да 2х200 е 400. А ако сега имало понуда за 2 броја од 400, би требало да бидат поскапени(?)