А1 го поддржува холокаустот Газа!

Израел објави мир, но хамас продолжи со бомбардирање така да јас ги поддржувам евреите

Израел објави мир, но хамас продолжи со бомбардирање така да јас ги поддржувам евреите

Ќе имаш прилика да ги поддржуваш колку што сакаш кога ќе мора да се иселат од Израел за некоја година,Гадафи веќе им најави да си бараат земја каде би се населиле,слично мисли и Ахмадинеџат,а мислам дека не би заминале некаде далеку на Пацификот оти ја преферираат Европа.Е сега во Европа нема многу земји кој можат да примат толкав масовен број на бегалци,освен една(тестирана)на која ЕУ сеуште не и го признава вековното име.:toe:

Ќе имаш прилика да ги поддржуваш колку што сакаш кога ќе мора да се иселат од Израел за некоја година,Гадафи веќе им најави да си бараат земја каде би се населиле,слично мисли и Ахмадинеџат,а мислам дека не би заминале некаде далеку на Пацификот оти ја преферираат Европа.Е сега во Европа нема многу земји кој можат да примат толкав масовен број на бегалци,освен една(тестирана)на која ЕУ сеуште не и го признава вековното име.:toe:

Можат да фрлат неколку нуклеарки кај би им одговарало за да ослободат простор. За некоја година се ревитализира теренот.
Јас конвенционално би го освоил Каиро, Нил е добра река, барем на времето била.
Може браната да ја срушат, да има убав тек.

Ај просветли ме, кога Палестина била држава? Па и стара. попопо
За Курдистан знам.

kolku sto gledam pismen si prosetaj malku niz netot pa ke najdis informacii.

Можат да фрлат неколку нуклеарки кај би им одговарало за да ослободат простор. За некоја година се ревитализира теренот.

:pos2::pos2:lele ti stvarno si bil zver. kakvi holivudski sci-fi scenarija. odma da se snimi ovaj film ke dobies zlatna malina :pos2::pos2::pos2:stvarno vakva golema fantazija ne lici na covek na tvoi godini. gi cekame tvoite novi scenarija. nostradamus da jade gomna pred tebe:vozbud:

Можат,ама нема тоа да го сторат оти веќе многумина можат,не сме веќе `45та ебаго.:smir:

ABC очигледно е дека не си го читал Стариот Завет.
Евреите имаат моќ да си направат држава на месечината ти си запнал со Македонија.
Денешната територија на Израел е земја која им била ветена на Аврамовите синови уште кога биле Божји народ.
На тогашните територии имало многу пагански народи кои биле отстранети со цел Евреите да ја населата таа земја.
Мене не ми е јасно што се бунат Палестинците кога се знае дека Израел има моќ да срамни се што не е му е по кејф.
Како што во 2001 во Македонија терористите се криеа меѓу цивилно население и гинеа невини цивили така е и денес во Газа.
Штета што при игрите на болните умови гинат цивили.

Никола, сега ќе преведам едно видео од youtube да видиш како ги растат израелците нивните деца па да видам дали ќе добијам одговор од тебе.

Никола, сега ќе преведам едно видео од youtube да видиш како ги растат израелците нивните деца па да видам дали ќе добијам одговор од тебе.

Ќе ти користи за палестинските деца да видиш. Слатки се во пресечени хулахопки на фаца и зоља на рамо.

Јасно е дека двете страни се brainwashed.
Како за мала ислутрација во Иран на 4 годишни деца им се пуштаат цртани во кои мајката ги учи своите деца да бидат бобмаши самоубици.
Мало 3 годишно девојче на националната телевизија (детска емисија :lud:) кажува дека Евреите и Христијаните се мајмуни и стока.
На болните шеици им одговара отупавен народ кој ќе гине за измислени идеали.
Bottom line религијата е коренот на злата се додека постои религијата луѓето ќе се делат и ќе се убиваат.

Drugar,
Se dodeka Amerika postoi Izrael ke vladee!!!! A ova arabive nisto ne im veruvm. Evreite barem napravile promena na svetov kako Albert Einstain, Elie Wisel, Eirc Maskin, Henry Kissinger i drugi

ova arabive nisto nemaat napraveno!! samo se palat so Jihad

Остајте ги хипициве, ќе се смират со тек на време.
Навистина е не само бесполезно туку и контрапродуктивно, да се прават некои активности за слобода на палестинците.
Палестинците во арапскиот свет се подолу од циганите кај нас.
Не ги фермаат за луѓе. Ама им се причина за борба против сотоната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom