BJK
\m/ Master of Puppets \m/
- Член од
- 21 јуни 2008
- Мислења
- 470
- Поени од реакции
- 23
Не сум знаел дека има држава Палестина. Тоа нешто како Курдистан да не е?
togas slab si so istorija cim sporeduvas edna stara drzava so nekoj apstrakten poim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум знаел дека има држава Палестина. Тоа нешто како Курдистан да не е?
togas slab si so istorija cim sporeduvas edna stara drzava so nekoj apstrakten poim.
Израел објави мир, но хамас продолжи со бомбардирање така да јас ги поддржувам евреите
Ќе имаш прилика да ги поддржуваш колку што сакаш кога ќе мора да се иселат од Израел за некоја година,Гадафи веќе им најави да си бараат земја каде би се населиле,слично мисли и Ахмадинеџат,а мислам дека не би заминале некаде далеку на Пацификот оти ја преферираат Европа.Е сега во Европа нема многу земји кој можат да примат толкав масовен број на бегалци,освен една(тестирана)на која ЕУ сеуште не и го признава вековното име.![]()
Ај просветли ме, кога Палестина била држава? Па и стара. попопо
За Курдистан знам.
Можат да фрлат неколку нуклеарки кај би им одговарало за да ослободат простор. За некоја година се ревитализира теренот.
Јас конвенционално би го освоил Каиро, Нил е добра река, барем на времето била.
Може браната да ја срушат, да има убав тек.
Можат да фрлат неколку нуклеарки кај би им одговарало за да ослободат простор. За некоја година се ревитализира теренот.
Јас конвенционално би го освоил Каиро, Нил е добра река, барем на времето била.
Може браната да ја срушат, да има убав тек.
kolku sto gledam pismen si prosetaj malku niz netot pa ke najdis informacii.
Прошетав, не се секирај. Се некои племиња, господ име не им знае, камо ли држава да прават.
http://en.wikipedia.org/wiki/Palestine
еве за полесно и пази на rule и mandate
Ќе имаш прилика да ги поддржуваш колку што сакаш кога ќе мора да се иселат од Израел за некоја година,Гадафи веќе им најави да си бараат земја каде би се населиле,слично мисли и Ахмадинеџат,а мислам дека не би заминале некаде далеку на Пацификот оти ја преферираат Европа.Е сега во Европа нема многу земји кој можат да примат толкав масовен број на бегалци,освен една(тестирана)на која ЕУ сеуште не и го признава вековното име.![]()
Никола, сега ќе преведам едно видео од youtube да видиш како ги растат израелците нивните деца па да видам дали ќе добијам одговор од тебе.
Никола, сега ќе преведам едно видео од youtube да видиш како ги растат израелците нивните деца па да видам дали ќе добијам одговор од тебе.