Оди во Израел, спомни дека си православен Македонец и ќе видиш каков третман ќе имаш. Максимална почит.
Инаку има разни договори, како за надградба на воена опрема, така и за туризам и земјоделие.
Глеј, бркај од тоа газаните што имаш ќар..
....
Nikola stvarno mislis deka toa so gledame kako izvlekuvaat zapaleni tela na mali deca tolku izgoreni so ne mozat da se identifikuvaat e igra na mis i macka???? Mislis oti Izrael ne se svesni deka so nivnoto neverojatno silno lobi i finansiski institucii vo SAD i faktot deka tie poseduvaat ogromen del od golemata JU ES GOVERMENT mozat da se izvlecat SO SE KE NAPRAVAT??? Aj molim te objasni mi kakvo e toa vozdrzuvanje koga gradinki i bolnici se pogodeni od raketi??? Da biam iskren, jas sum gi gledal site filmovi na Michael Moore, Zeitgeist dvata dela i End Game i sum procital nekolku knigi od Chomsky i sum jaaaakkooo protiv Amerika, zatoa mii e i takov postot, ama ako mislis oti ne sum u pravo, pls popravi me
.......
Многу ми е жал што имаш потпадното под најлошата од пропагандите.
Ал гор, мајкл мур, чомски и слични создаваат прикаски за проста маса, нешто како за оние кои гласаа за обама. Мене лично не ми пречи, кој што сака нека си гледа и верува, но некои работи се до толку очигледни, да е жално да се види некој да не ги приметува.
Фабриката на комунистите работи засилено, земаа залет во Европа. па сакаат да се прошират, за среќа економскава криза ќе им ги скрати крилата.