A1 телевизија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
И сезонава А1 ќе остане водечка телевизија, со оглед дека ќе има светски лиценцирани квизови како Милионер и Момент на вистината, а исто така и еден исто така голем светски проект им почнува наскоро
А1 не е веќе водечка телевизија. Канал 5 се пред неа. Канал 5 емитуваат доста нови и квалитетни серии и филмови, емитуваат квалитетен спорт, фудбал, тенис, Ф1 итн...

А1 со 2-3 квиза што стануваат досадни после 2 пати не одат никаде.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Имало голем интерес за Момент на вистината, кажа Анета Кочишки - и биле снимени доста емисии.
Инаку да не судиме субјективно за канал 5 или било која, факт е дека сериите, филмовите, квизовите и вестите ја прават А1 најгледана.
На канал 5 вестите сигурно не се толку гледани, филмовите исто, сериите се тотално неатрактивни за широката маса со оглед дека во главно се научна фантастика, квиз немаат никаков, сапуница исто немаат

К

кременко

Гостин
ама зошто не се признае дека А1 не е како што беше до пред една година а може и помалце, сеа приматот го држат канал5,алфа и сител, кој имаат широк спектар на програма, а А1 освен по 2-3 пати што прави репризи на некои си таму светски филмски хитови" друго не гледам дека има на програмата

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
И да е добра и да не е добра сега А1, до лани само таа важеше за ТВ со добри содржини, а од тоа произлегоа добри работи. Кога другите видоа дека нема каде, и тие почнаа да се инвестираат малку. Сега имаме 4 колку-толку добри телевизии, А1, Канал 5, Сител и Алфа (која според нивниот екс-уредник сега била трета по гледаност и според мене ТВ со најголем развој во државата).

Значи, како што слушам А1 спрема нови проекти, се надевам ќе понуди и нови серии, така што конкуренцијата треба да живее. :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.672
А1 не е веќе водечка телевизија. Канал 5 се пред неа. Канал 5 емитуваат доста нови и квалитетни серии и филмови, емитуваат квалитетен спорт, фудбал, тенис, Ф1 итн...

А1 со 2-3 квиза што стануваат досадни после 2 пати не одат никаде.

Точно Канал 5 Дава подобри филмови од А1 а сега и Лига на Шампиони даваат .. Мислам оти сега за сега од Канал 5 нема подобра телевизија..

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Точно Канал 5 Дава подобри филмови од А1 а сега и Лига на Шампиони даваат .. Мислам оти сега за сега од Канал 5 нема подобра телевизија..
работава која ТВ дава подобри филмови таа е најдобра...

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Можеби веќе премиер лигата не е на А1 , но сепак според мене А1 имаат најквалитетна програма за разлика од другите македонски телевизии :toe:

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Имало голем интерес за Момент на вистината, кажа Анета Кочишки - и биле снимени доста емисии.
Инаку да не судиме субјективно за канал 5 или било која, факт е дека сериите, филмовите, квизовите и вестите ја прават А1 најгледана.
На канал 5 вестите сигурно не се толку гледани, филмовите исто, сериите се тотално неатрактивни за широката маса со оглед дека во главно се научна фантастика, квиз немаат никаков, сапуница исто немаат
Па Анета е водителка, не може да рече дека нема интерес. Се разбира дека ќе прави реклама - ќе рече дека има невиден интерес.
Мене некако А1 ми важи за нај канал, али кога ќе размислам, во последно време, не даваат ништо вредно. И не можам да не се согласувам повеќе за оваа изјава за сериите, на Канал 5 ја даваат How I met your mother, што за мене е подобра од Friends, а едно време ја даваа и Фрејзер, исто така за мене подобра од култните Friends. Кои серии ги има на А1? Таа шпанската, без превод. Жално.
Инаку за вестите си во право, на А1 се најгледани.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Точно дека и мене лично не ми се допаѓа добар процент од програмата на А1 последниве месеци, почнувајќи од синхронизираното гомно па се до репризните филмови и приватните фешти кои си ги прават и прикажуваат.
Ланската сезона за мене беше најдобро нешто на А1 досега - Операција Триумф, Преживеан, Идол, Милионер, Домаќинките, Лост, Валкани секси пари, Машка чест, 24, Вовед во анатомија - сега од тоа е останато само неколку серии кои тераат и тоа е тоа.
Ал пак мислам дека луѓето, особено постарата генерација се навикна да гледа А1, па сега и што и да понуди, пак ќе биде гледано

К

кременко

Гостин
Големиот Брат - Наскоро на А1 Телевизија.Во организација на Балканските телевизии т.е нешто како што беше Операција Триумф наскоро ке се организира Големиот Брат - или популарно Big Brother.:vozbud::vozbud:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.672
Големиот Брат - Наскоро на А1 Телевизија.Во организација на Балканските телевизии т.е нешто како што беше Операција Триумф наскоро ке се организира Големиот Брат - или популарно Big Brother.:vozbud::vozbud:
Супер..Ќе бидеме зафатени некое време ..

Член од
29 август 2008
Мислења
255
Поени од реакции
23
Ајде сега...чекаме да зазвони телефонот да видиме кој ке го погоди зборот кој ке ви донесе 10000 денари. Само со едно јавување ке добите 10000, само да го погодите зборот што го бараме. Еве чекаме.....никој нема......само 10000 денари ке бидат ваши ако ми го кажете зборот кој го барам. Звррррррррррррр .......и еве некој се јавува..да видиме дали ке знае да го погоди зборот кој го бараме..? бип бип .....линијата се прекина. Чекаме, чекаме...и еве неможам да дочекам да ви ги дадам овие 10000 денари кои ке бидат ваши ако ми го кажете зборот кој го барам. Можеби вие ке бидете тие кои ке се "збогатите" само ако се јавите на телефонскиот број и ако ми го кажете зборот што го бараме. И еве некој се јавува и да видиме дали ке го погоди зборот што го бараме. Ало! Да! Добар ден господине ајде сега да видиме дали ке го погодиме зборот што го бараме?! .........................КРАВА.......нееее, .. жал ми е ама тоа не е зборот што го бараме.

цената на телефонското јавување е 45 ден/без ддв

:pusk::pusk::pusk:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Не ми го Бришете Постов.

Да ти е*ам Телевизијата. Чекам Национална Безбедност со Мартин Лоренс, а они Мењаат програма и пуштаат 7 години на Тибет. Срање у Боја е А1.
Да ти се поплукам у телевизијата.

А1 многу жали за БУгарине излгеа и затоа смени програмата!

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
А1 е типичен пример за тоа како не треба да изгледаат едни вести на телевизија. Си ја оцрнуваат сопствената држава во секоја прилика, плукаат по власта и кога треба и кога не треба...Вестите на А1 се антимакедонска пропаганда.... СРАМОТА !! ...
А моментално ако не се лажам од спорт ништо не даваат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom