Srcee
Unforgettable
- Член од
- 29 април 2008
- Мислења
- 5.275
- Поени од реакции
- 3.496
И шо сеа испадна дека и Џон е ворг, а?
Хмм од кај ова? За Џон Сноу зборуваш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И шо сеа испадна дека и Џон е ворг, а?
Хмм од кај ова? За Џон Сноу зборуваш?
Најпрецизно претставување на тронот како што е опишан во книгите.
![]()
Ми стигнаа книгите. Не платив ништо во пошта. Happy![]()
Super. Jas gi poracav pred 1 nedela i mi pisa deka ke mi stignat na 20 avgust. Koj ke ceka tolkuМи стигнаа книгите. Не платив ништо во пошта. Happy![]()
Super. Jas gi poracav pred 1 nedela i mi pisa deka ke mi stignat na 20 avgust. Koj ke ceka tolkuTebe za kolku vreme ti stignaa?
замислете го во улогата на виктарион![]()
За жал постои опција (лично се надевам на спротивното), Виктарион и Јурон, (а можда и Аерон), да бидат обединети во еден лик.Би бил одличен. Сепак, поинтересно е (за мене) да видиме кој ќе го одглуми брат му на Виктарион, кој важи за доста забегано типче, дури и кај железнине. Џастин Бибер можеби? Или Илајџа Вуд? Can't wait![]()
Може ги чуваат за некоја наредна сезона. Инаку сите деца на Оберин се песочни копилиња, но колку што памтам ниедно од нив не е машко, што не ги прави помалку зафркнати.читав едно интервју на ГРРМ, значи оберин, доран и некое копиле од од оберин ќе бидат во новата сезона, за желениве немаше најава никаква