Aбе "Попе" зошто затвори?

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
23
ехх, и мене ми беше многу мака :( ...цело уметничко таму се исхранувавме, беа поевтини и подобри во квантитет и квалитет од 7, али мислам дека се подадоа ептен, качија цени, незнам колку приметивте последната година ги намалија седнвичите, сменија компирчињата и штедеа на се остало, јас престанав да јадам таму некое време пред да затвори, мислев дека ради тоа имаат изгубено муштерии ама еве викаат дека било ради кирија ор соу, и поима немав дека сеуште имаат отворено некаде :toe:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Беше затворено реновираа. Одкако го средија ентериерот ама буквално правеа најлоши сендвичи во градов, полоши од чичко Стоилко.
Ваљда тоа е причината:) А многу беше курчаторски кога се отвори после реновирање и дигнаа цени ненормални(нешто налик 7ца)

Член од
26 август 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Не се дислоцирани? Јас мислев дека се.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Попе е кај хемиско сега, истиот газда е ама не сум бил којзнае од кога.
Ама како што кажа кјут грл, газдата на локалот кој беше изнајмен малку се занесол со киријата со која веќе номожеше попе рентабилно да работи.
Така да барајте го некаде кај хемиски, по таа улицата по која вози седмица за лисиче, треба да е помеѓу зградите да е.

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
412
Како може некои да ги фалат прозводите како најдобри а некои како најлоши.Па од крајност во крајност.Разбирам дека е ствар на вкус ама од нјдобро до најлошо ми е баш чудно

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Како може некои да ги фалат прозводите како најдобри а некои како најлоши.Па од крајност во крајност.Разбирам дека е ствар на вкус ама од нјдобро до најлошо ми е баш чудно
а???

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во прашањето е одговорот.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Да се надеваме дека повторно ќе дојдат накај центар, далеку е хемиско. Стварно Попе беше добра алтернатива за 7ца. Секогаш кога ќе имаше гужва во 7ца, одев во Попе, а во Кингбургер само во недела, кога не работеа 7ца и Попе.

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Попе отворил сендвичарница кај мене во комшии, денес видов. Во новата зграда кај уличката близу Апче.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Лиги ми направивте. А колку време веќе не јадам надвор од дома. Сеа треба да јадам. Ако ми се деси нешто вие сте криви. :):):) Кај апче, а?
Ќе побараме. Цена?

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Лиги ми направивте. А колку време веќе не јадам надвор од дома. Сеа треба да јадам. Ако ми се деси нешто вие сте криви. :):):) Кај апче, а?
Ќе побараме. Цена?
Е не прашав, не се заинтересирав до толку :). Само видов дека отвориле и толку ;).

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Ќе побараме. Цена?
Поточно, жолтата нова зграда на ул. Благоја Давков која го "поврзува" Архтиектонски (Апче) со Рузвелтова (на пример:) ). Голема жолта зграда, наспроти христијанскиот центар.

Поминав 5-6 пати од таму деновиве, од излог видов дека хамбургер мени е околу 130 денари, ако добро забележав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom