Aбе "Попе" зошто затвори?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ехх, и мене ми беше многу мака :( ...цело уметничко таму се исхранувавме, беа поевтини и подобри во квантитет и квалитет од 7, али мислам дека се подадоа ептен, качија цени, незнам колку приметивте последната година ги намалија седнвичите, сменија компирчињата и штедеа на се остало, јас престанав да јадам таму некое време пред да затвори, мислев дека ради тоа имаат изгубено муштерии ама еве викаат дека било ради кирија ор соу, и поима немав дека сеуште имаат отворено некаде :toe:

Беше затворено реновираа. Одкако го средија ентериерот ама буквално правеа најлоши сендвичи во градов, полоши од чичко Стоилко.
Ваљда тоа е причината:) А многу беше курчаторски кога се отвори после реновирање и дигнаа цени ненормални(нешто налик 7ца)

Не се дислоцирани? Јас мислев дека се.

Попе е кај хемиско сега, истиот газда е ама не сум бил којзнае од кога.
Ама како што кажа кјут грл, газдата на локалот кој беше изнајмен малку се занесол со киријата со која веќе номожеше попе рентабилно да работи.
Така да барајте го некаде кај хемиски, по таа улицата по која вози седмица за лисиче, треба да е помеѓу зградите да е.

Како може некои да ги фалат прозводите како најдобри а некои како најлоши.Па од крајност во крајност.Разбирам дека е ствар на вкус ама од нјдобро до најлошо ми е баш чудно

Како може некои да ги фалат прозводите како најдобри а некои како најлоши.Па од крајност во крајност.Разбирам дека е ствар на вкус ама од нјдобро до најлошо ми е баш чудно
а???

Во прашањето е одговорот.

Да се надеваме дека повторно ќе дојдат накај центар, далеку е хемиско. Стварно Попе беше добра алтернатива за 7ца. Секогаш кога ќе имаше гужва во 7ца, одев во Попе, а во Кингбургер само во недела, кога не работеа 7ца и Попе.

Попе отворил сендвичарница кај мене во комшии, денес видов. Во новата зграда кај уличката близу Апче.

Лиги ми направивте. А колку време веќе не јадам надвор од дома. Сеа треба да јадам. Ако ми се деси нешто вие сте криви. :):):) Кај апче, а?
Ќе побараме. Цена?

Лиги ми направивте. А колку време веќе не јадам надвор од дома. Сеа треба да јадам. Ако ми се деси нешто вие сте криви. :):):) Кај апче, а?
Ќе побараме. Цена?

Е не прашав, не се заинтересирав до толку :). Само видов дека отвориле и толку ;).

Ќе побараме. Цена?
Поточно, жолтата нова зграда на ул. Благоја Давков која го "поврзува" Архтиектонски (Апче) со Рузвелтова (на пример:) ). Голема жолта зграда, наспроти христијанскиот центар.

Поминав 5-6 пати од таму деновиве, од излог видов дека хамбургер мени е околу 130 денари, ако добро забележав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom