џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.397
- Поени од реакции
- 25.223
Џабе чим не е во трка за најдобар филм. Во најважната категорија.И јас реков дека извиси, ме искараа дека имал 5 номинации
Џабе чим не е во трка за најдобар филм. Во најважната категорија.И јас реков дека извиси, ме искараа дека имал 5 номинации
објаснуваат дека немал доволно скрининг кај огромен број на гледачи/гласачи па тоа е причината , i say horseshit.Не ми е јасно зошто Интерстелар извиси за оскариве. И оваа година нема да гледам.
Да не зборувам предвреме, оние @Tegla што ги наброја ги чекам и јас на убава снимка за да ги гледам. После ќе дадам целокупен осврт.
Не знам дали знаеше но болдираното и буквално е точно.Го гледав Whiplash и како џез фан не сум нешто импресиониран. Приказната е интересна, но филмот ми делува како да е правен во 5 до 12 и пријавен пред некој рок да истече. J.K. Simmons е фантастичен, гледам дека е и номиниран, но Miles Teller е погрешен избор за филмов.
Ако има од Birdman добра снимка нека пушти некој линкче во ПП, да го изгледам па да се одлучам помеѓу Norton и J.K. Simmons кој да добие.
Ne se preopteretuvaj.Interstellar e film na godinata bez razlika na statuetkite. Za mene i ocekuvano e sto ne pomina dobro, Hollywood saka filmovi vo koi se e nacrtano, nekoja ednostavna drama od tipot na Govorot na Kralot ke dogura do Oskar ama stom ima za mozganje, potesko.
Kako i da e, ovaa godina resiv da ne gledam. Mene drama mi e omilen zanr, razbiram da nema mesto za maloumni blokbasteri ama manifestacija vo koja gi nema Interstellar i Dawn of the Planet of the Apes ne mi e potrebna. Zgora na toa i voditelot mi e odbiven taka da ke se vratam koga ke vodat Sheldon, Volovic i Kutrapoli...
Леле кутриот Лео, што се му направија...Лео не сними филм во 2014...И без разлика снимил или не снимил, јас искрено се надевам дека нема да присуствува ниту како гостин на манифестацијава, после све што му направија...
грефче е леоЛео не сними филм во 2014...И без разлика снимил или не снимил, јас искрено се надевам дека нема да присуствува ниту како гостин на манифестацијава, после све што му направија...
Пун е пари ебе манекенки сирот тој, кој го проколналгрефче е лео
Облог дека одгодина ќе биде номиниран пак во The Revenant на ИњаритуЛео не сними филм во 2014...И без разлика снимил или не снимил, јас искрено се надевам дека нема да присуствува ниту како гостин на манифестацијава, после све што му направија...
За номинирање - ќе го номинираат и он ќе се појави таму, ќе им го крева рејтингот и на крај пак нема да добие Оскар...Јас на негово место уопште за ништо таму не би се појавила...Облог дека одгодина ќе биде номиниран пак во The Revenant на Ињариту