86ти американски филмски награди (Оскари 2013)

Koj e вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    118
Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Штета на метју што му дадоа само 2-3 сцени во волкот, а оваа е таа што ќе остане запаметена:icon_mrgr:

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Како да добие Лео оскар.

Коментаров:
"to make sure he wins an oscar in the next year, he should write and direct his own movie where he plays a Jewish alcoholic, paralyzed, AIDS strucken, deaf retired piano player who is also single father to 3 adopted children from Mozambique"

:pos::pos::pos:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Иронична игра на судбинта е тоа што се погоди во филмот за кој е Дикаприо номиниран да глуми во сосем мала улога неговиот главен конкурент за наградата.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Ди Каприо нема добиено оскар и за подобри улоги од оваа последната, а најголема е веројатноста дека понатаму ќе добие оскар за некоја улога што ќе биде помалку добра и од оваа.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Ди Каприо нема добиено оскар и за подобри улоги од оваа последната, а најголема е веројатноста дека понатаму ќе добие оскар за некоја улога што ќе биде помалку добра и од оваа.
А бе све зависи у каква конкуренција ќе се падне. Оваа година немаше шанса покрај Метју.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Финтата со Ди Каприо е што е мета на интернет сеирџиите кои мене искрено ми здосадуваат веќе со истите шеги. Нонстоп кај нив на тапет се Николас Кејџ, Бен Афлек и Леонардо Ди Каприо, а вистината е дека многу одлични актери кои биле номинирани повеќе пати не добиле ниту еден оскар. Како еден Ед Харис да го земеме за пример, феноменален актер, досега 3-4 пати номиниран, и си одел со празни раце. Лора Дерн има само една ебана номинација за оскар, а жената глуми мислиш морници ти лазат од што е совршена. Нема некоја посебна улога оскарот, барем за мене, не ги гледам актерите според освоените оскари. Леонардо ќе остане шармантен актер и ќе работи во еден куп квалитетни филмови понатака. Ништо страшно.
Еве пример - замислете Метју Меконахи ја играше оваа улога на сидаш во годината кога Дениел Деј Луис беше номиниран (и освои) за улогата во There Will be Blood. Ќе имаше шанси, ќе влезеше во фаворитите покрај џин од актер каков што е Деј Луис? Не сум баш сигурен...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ејј си кажав јас Lupita is my favorite kind of chocolate ,немој сеа анорексична била ,вака така. Единствено би ја мењал за женами идната (чекам да и умре тоа старото)

Kajgana Shop

На врв Bottom