Не ми е јасно зошто добива негативни коментари 12 years a slave. Можеби да кажеме за нас тематски филмот е превише американски, и сметаме дека е исфорсиран, ама не е. Целиот филм беше ремек дело, приказната на место, убаво склопена, скроена без некои сериозни дупки, глумата уште подобра, костимографија, сценографија, значи буквално се. Не би требало да се коментира негативно за филмов само ради тоа што се работи за америкаснка историја.
Другиве гору-долу океј Оскари се, малце се изненадив за Лето да бидам искрен ама океј е, не сум разочаран може да се каже дека си го заслужи и он.
Метју реално беше најдобар и во оваа конкуренција немаше вистински конкурент за Оскар и немаше изненадување. За Лео појќе среќа следен пат у послаба конкуренција.
Другиве гору-долу океј Оскари се, малце се изненадив за Лето да бидам искрен ама океј е, не сум разочаран може да се каже дека си го заслужи и он.
Метју реално беше најдобар и во оваа конкуренција немаше вистински конкурент за Оскар и немаше изненадување. За Лео појќе среќа следен пат у послаба конкуренција.