Лига на Шампиони 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Ќе ИДЕ ли Вардар у Келн бе пеер?

• Вкупно гласачи
    61
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
More isto kako i kosarkata so Litvanija taka i sega urlanjeto od komsii mi pravi spojleri use pred da padne gol/kos. Ama me boli kurr, LUKA OPLODIME DECKO!!! :vozbud::vozbud::drk::cuc::cuc:
Sekoja cest za site izginaa denes, mora da padne i PSG utre!

I Kire majstore...ne deka e nash ama nema nikad da ima golgeter kako nego, najbolje ikada. Da ne go gazea godinite i da mozese cela da ja izigra ke ne utepaa. No, se da mu ebam prvpat u zivot da go pcujam tolku, ne utna majstorot :icon_mrgr:

ajde grujo zajko chento,i ovde li kje smrdite pizda vi mater!

ШТО Е ПИЧКИ???? КОПАЈТЕ ГИ ПОСТОВИТЕ ЗА ЦИНДРИЌ БЕ АЛОООО, СЛОБОДНО ПОПЛАВЕТЕ МЕ И УРИНИРАЈТЕ ВРЗ МЕНЕ. НАЈМЕРАЧКА ДНОПЕРТИЗА У ЖИВОТОТ МИ Е ОВАА ЗА ЦИНДРИЌ, СВАКА ТИ ДАЛА МАЈСТОРЕ.

ИДЕМЕ ПО ТИТУЛА!!!!!!!!!!!!

БРАВОООООООО ЦАРЕВИИИИИИИИИИ!!!!!!

Дали има нешто план за утре организирано гледање пред Јане Сандански и дали уопште нешто е такво е возможно? Не знам, денеска бев песимсит али за утре сум оптимист :D Па не ќе е лошо да се направи некое оргаизирано гледање на плоштад или пред сала или..како и да е :D

@Stefan-kobe ај штом толку сакаш.

Циндриќ сместа нека излета од клубов очи да не му гледам...
Не, него ти ми изиграваш мене експерт за нешто што сум рекол на почеток на сезона, а реално трае цела сезона освен во 2-3 натпревари. Циндриќ не е ракометар за во Вардар и тоа е тоа, нема што да се дискутира. И што кур ако изиграл добро прво полувреме коа еве на крај посра? Али ај, битно ќе собереш 2-3 лајка пошо ме нарече експерт или што ти ја знам.
П.с. Циндриќ сакам да го снема од тимот, 1000 изгубени топки имаше, пак по старо, едноставно не е калибар за Вардар и тоа е тоа.
Мислам дека после утакмицава и официјално може да се заклучи дека Циндриќ е најглупиот ракометар во историјата.
Јасно е се околу судењето, гледам сите сте искоментирале, али јас исто така не би го занемарил капетан Пештерко ака Лука Циндриќ. Кој ли ѓавол те донесе тебе во Вардар бе племето да ти го изнаебам, леле колку лош ракометар, леле мајко мила. Како може Прибак да го дадат а да го донесат овој падавичар, ова мртво копиле, се у пичка да му изнаебам ја на него. Прво и основно, не личи на спортист, низок, свињест, мртовец, второ, нема грам спортска интелигенција, и трето, врска нема од ракомет. Не може ни најголемите стручњаци за ракомет да ме убедат дека копилево го разбира спортов. Да го разбираше немаше секој ебан влез да му е пробивање пошо иде со глава кроз ѕид.

Ај мрш у пичку матер, се испонапнав.
Леле Циндриќ какво дрво е мајко мила. :facepalm: Апсолутно најглуп ракометар од цел Вардар, без грам интелигенција. Добро, не сфаќа типов дека нон стоп прави пробивања со тие неговите идења со глава кроз ѕид?? Аман преку куров, прави едно, па одма уште едно, па после тоа губи топка, бем ти џуџе блентаво ја на тебе. Требаше Игор да игра во втората половина од второто полувреме, онака цела да ја изигра, а не ова хобитов да ми губи топки. Штета, цело време водевме, можевме да победиме.

Ima li sansi cudovo da se izgleda na plostad utre??? Ke bide prejako!

И што кур ако изиграл добро прво полувреме коа еве на крај посра? Али ај, битно ќе собереш 2-3 лајка пошо ме нарече експерт или што ти ја знам.

СРАМСПЕРТИЗА! :D

ШТО Е ПИЧКИ???? КОПАЈТЕ ГИ ПОСТОВИТЕ ЗА ЦИНДРИЌ БЕ АЛОООО, СЛОБОДНО ПОПЛАВЕТЕ МЕ И УРИНИРАЈТЕ ВРЗ МЕНЕ. НАЈМЕРАЧКА ДНОПЕРТИЗА У ЖИВОТОТ МИ Е ОВАА ЗА ЦИНДРИЌ, СВАКА ТИ ДАЛА МАЈСТОРЕ.

ИДЕМЕ ПО ТИТУЛА!!!!!!!!!!!!

Ne se davaj, kazi sega za kiklopot sto dogodina ide kristofsen kolku e katastrofa...

Tacno ke bide jako da se prosledi ova na plostad, ali za zal sve e kopija na Kometal, jbg takva nacija smo

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom