Фан клуб - РК Вардар

Goooo sakameee i Gospodinot Lino vo Vardar kakov Raul, Vardar se saka za Metalurg se naviva, Da zivee Makedonija
Eden E Deki Eden e Goce lafovi nasi dosta stranci igraat vo Vardar da vi ebam Komitite treba da ste radosni sto MAKEDONEC ke igra za Vardar......

Гоце >> Чупиќ моментално

Гоце во моментов е играчиште за Брумен и Шишкарев, подобро крило тешко да дојде така лесно во Вардар...Мене ме плаши на пикер како ќе останеме, без Тоска другиве ни за втор пикер не би ги рачунал...Голман ќе ни треба обавезно, а ако сакаме до Ф4 ќе ни треба и ѕверка во бековската линија, уште ми е криво како не го земаа Ненадиќ како 1 на 10-ка ќе ни дојдеше...

Гоце во моментов е играчиште за Брумен и Шишкарев, подобро крило тешко да дојде така лесно во Вардар...Мене ме плаши на пикер како ќе останеме, без Тоска другиве ни за втор пикер не би ги рачунал...Голман ќе ни треба обавезно, а ако сакаме до Ф4 ќе ни треба и ѕверка во бековската линија, уште ми е криво како не го земаа Ненадиќ како 1 на 10-ка ќе ни дојдеше...
I jas istovo go mislam. Goce e ok ama na piker morase podobro da reagiraat. Sega sme so trojca polovicni na taa pozicija.

Бан во екипата Екипа АнтиДекиБој, пичко пиратска офарбај се портокалов у глаата семкар еден :)

Goooo sakameee i Gospodinot Lino vo Vardar kakov Raul, Vardar se saka za Metalurg se naviva, Da zivee Makedonija
Eden E Deki Eden e Goce lafovi nasi dosta stranci igraat vo Vardar da vi ebam Komitite treba da ste radosni sto MAKEDONEC ke igra za Vardar......
Gospodinot Cokrev kako mozese da go zaboravis ?! On ako dojde vo Vardar i Kire i Borko ke gi donesi !!!

Пак ќе речам во моменталнава форма добро би ни дошол Гоце, али ПРЕКУ ТАШАКОВ МИ Е ШТО ЗИМАМЕ САМО ПОРАНЕШНИ ИГРАЧИ НА МЕТАЛУРГ, КО ДА НЕ ПОСТОЈАТ ДРУГИ ИГРАЧИ НА ПЛАНЕТАВА....

Лево го имаме Деревен кој ќе се врати после повредата, ќе треба замена за Горбок само, а тоа секако да не биде Филип Лазаров. Десно сме добро покриени, Македа и Алекс се ок, на централен мора да се земе некој добар ракометар, а Карачич да биде замена. Циндриќ сместа нека излета од клубов очи да не му гледам. Е на пикер сме најтенки, како ќе покриеме со Столе, Марсениќ и тој бразилецот само еден Господ знае... Мора да се надеваме дека од тој волот чоколаден ќе испадне нешто оти го наебавме...

Бан во екипата Екипа АнтиДекиБој, пичко пиратска офарбај се портокалов у глаата семкар еден :)

Намали со дрогата, Гоце е ГОСПОДИН за АНТИчкиов :kuracc:
BTW Портокалов сум во душата јас роден, нема што четкици да мавам :sneaky:

Gospodinot Cokrev kako mozese da go zaboravis ?! On ako dojde vo Vardar i Kire i Borko ke gi donesi !!!

Пак ќе речам во моменталнава форма добро би ни дошол Гоце, али ПРЕКУ ТАШАКОВ МИ Е ШТО ЗИМАМЕ САМО ПОРАНЕШНИ ИГРАЧИ НА МЕТАЛУРГ, КО ДА НЕ ПОСТОЈАТ ДРУГИ ИГРАЧИ НА ПЛАНЕТАВА....

На пример? :icon_mrgr:

Лево го имаме Деревен кој ќе се врати после повредата, ќе треба замена за Горбок само, а тоа секако да не биде Филип Лазаров. Десно сме добро покриени, Македа и Алекс се ок, на централен мора да се земе некој добар ракометар, а Карачич да биде замена. Циндриќ сместа нека излета од клубов очи да не му гледам. Е на пикер сме најтенки, како ќе покриеме со Столе, Марсениќ и тој бразилецот само еден Господ знае... Мора да се надеваме дека од тој волот чоколаден ќе испадне нешто оти го наебавме...

Не заборавај дека и Канељас е договорен за следна :) ама добро би било да најдат некое шутериште на лев бек.

и Ванчо Свињата место Даворче менаџерот на тениски клуб :) абеее газимееее во ЛШ
САМОО ЕДЕН МЕТАЛУРГ

Edna cela nova bekovska linija + piker + golman. Aut za site marginalci.

Da se zadrzi Davids kako vtor trener i nekoj koj bi rabotel so poveke ekipi na parket. Vujo trener (samo so nego ke osvoime nesto vo evropa) a Gonzales da se stavi kako direktor vo klubot zadolzen kordinacija na site ekipi, nosenje igraci itn itn... Nema teoretska sansa ova ama samo vaka moze napred da se odi. Se dur se koncentrirame samo na nosenje igraci a na klupa imame soliden ama za nash mentalitet neadekvaten trener tesko deka ke go napravime onoj posleden iscekor.

Никој не негира дека Гоце е добар играч. Ама тоа е проблемот, со добри играчи врвот ни е четвртфинале, нас ни требаат КЛАСА играчи за влез во фајнл фор...

Од година во година, се послаби и послаби... Догодина може да очекуваме у 1/8 финале да не тресне некој, мада и годинава блиску бевме до испаѓање у 1/8.. Ако остане тимот на ова што се збори, тешко нас

Ако го имате веќе донесено Чупиќ,Гоце како втора опција би бил сосема солиден,за разлика Шишкар(Ј)ев ака УСПОРЕНАТА СНИМКА:icon_mrgr:...
Во конкуренција на десни крила(од оние шо останаа од ТОП 8 екипите)е убедливо на ПРВО МЕСТО ВО ПРОМАШЕНИ ЗИЦЕРИ,ПОЛУЗИЦЕРИ...
Класичен Русин е,флегматичен упм,дремка да те фати додека го гледаш на ТВ...:sleep:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom