Лига на Шампиони 2016/17

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Ќе ИДЕ ли Вардар у Келн бе пеер?

• Вкупно гласачи
    61
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ааааааааааааааааааааааааааааааа!

И со лаг ги тепаа

Коментаторон она што го правеше после голот, х5 кај мене дома.Цело семејество така.

Вардар шампион :icon_mrgr:
Вардар ја добива Барса, шознам некако ептен сум убеден утре во победа на Вардар, Барса како шо кажа не е на нивото од пред 2 години, паднати се во играта и мора да го искористи тоа Вардар, прв пат ваква шанса му се дава, друг пат кузнај и дали ќе ја имаат :D
Клучен фактор ќе се голманите Варгас вс Штербик, ако се разбранат и двајцата, меч со многу малку голови ќе биди, од играчите се знај Вардар ќе оди се преку Циндриќ какво играчиште се напрај овај :cuc::cuc: и со ударите на Вуко.
Кај Барса брадата Ривера знај да е опасен, плус тие негови луди пенали, кој ретко му ги бранат, поддршка ќе има од Киро и дружината....

Другото полуфинале ќе биди НОЖ ДО КОСКА :D
Какво касапење ќе добијат ПСЖ од гранидната одбрана на Веспрем ни самите не се свесни :duel:
Очекувам тешка утакмица, со малку голови, нема лесно да се предај Веспрем борба ќе има до 60та минута. Очекувам победа на ПСЖ од 1 до 2 гола, минимална победа, можи и 2 гола да се многу, овде ситници ќе ја решат утакмицата.
Очекувам финале Вардар-ПСЖ

Добро ги осетив (y)(y)(y)

Повеќе информации од двете утакмици и во утрешното финале, во текот на доцните часови или утре :)

ВИДИЧ СО СОЛЗИ ВО ОЧИТЕ И ЗАРИПНАТ ГЛАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГОЛЕМИОТ КОМИТА ЗОРАН СТЕНА ВИДИЌ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вечер со Југо има да завијат црна мајка од алкохол, топли патлиџани од куфер, жута раџа и краставици пропратено со Јонче Христовски и Шемса има божја киша да испијат

Вечерва ќе запеам и ќе замолам Дај ми сила Господе за нова победа! Ајде силно да захрми, напред Македонијаа, нека чукаат тапани, напред Македонија, мојта земја, Боже, благослови јааааа

:oeoeoe:

ВИДИЧ СО СОЛЗИ ВО ОЧИТЕ И ЗАРИПНАТ ГЛАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГОЛЕМИОТ КОМИТА ЗОРАН СТЕНА ВИДИЌ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вечер со Југо има да завијат црна мајка од алкохол, топли патлиџани од куфер, жута раџа и краставици пропратено со Јонче Христовски и Шемса има божја киша да испијат
Не верувам да пијат толку. Повеќе да.

Hands down за Кире, ја држеше Барселона скоро цело второ полувреме.

Слободно нека го цицне сега со цимерот негов.

Како се напалија, така сеа нека сисаат.

Утре ПСЖ лагано ќе падне. :motorce:

Најмногу страв ми беше од она чудовиште од играч што го имаат на гол. Ама за среќа и ние си имаме такво чудовиште!!!!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom