- Член од
- 4 март 2017
- Мислења
- 2.317
- Поени од реакции
- 6.885
Ааааааааааааааааааааааааааааааа!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вардар шампион
Вардар ја добива Барса, шознам некако ептен сум убеден утре во победа на Вардар, Барса како шо кажа не е на нивото од пред 2 години, паднати се во играта и мора да го искористи тоа Вардар, прв пат ваква шанса му се дава, друг пат кузнај и дали ќе ја имаат
Клучен фактор ќе се голманите Варгас вс Штербик, ако се разбранат и двајцата, меч со многу малку голови ќе биди, од играчите се знај Вардар ќе оди се преку Циндриќ какво играчиште се напрај оваји со ударите на Вуко.
Кај Барса брадата Ривера знај да е опасен, плус тие негови луди пенали, кој ретко му ги бранат, поддршка ќе има од Киро и дружината....
Другото полуфинале ќе биди НОЖ ДО КОСКА
Какво касапење ќе добијат ПСЖ од гранидната одбрана на Веспрем ни самите не се свесни
Очекувам тешка утакмица, со малку голови, нема лесно да се предај Веспрем борба ќе има до 60та минута. Очекувам победа на ПСЖ од 1 до 2 гола, минимална победа, можи и 2 гола да се многу, овде ситници ќе ја решат утакмицата.
Очекувам финале Вардар-ПСЖ
Како е на твојот линк, победва Барса?Дајте бе линк да гледам барса кај Шо победва![]()
Не верувам да пијат толку. Повеќе да.ВИДИЧ СО СОЛЗИ ВО ОЧИТЕ И ЗАРИПНАТ ГЛАС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГОЛЕМИОТ КОМИТА ЗОРАН СТЕНА ВИДИЌ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вечер со Југо има да завијат црна мајка од алкохол, топли патлиџани од куфер, жута раџа и краставици пропратено со Јонче Христовски и Шемса има божја киша да испијат
Hands down за Кире, ја држеше Барселона скоро цело второ полувреме.