R
red.devil
Гостин
Грујо не може глаа да крени од бомби. Кај и да оди, го следат.Бомбите на Борозан > Бомбите на Заев

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грујо не може глаа да крени од бомби. Кај и да оди, го следат.Бомбите на Борозан > Бомбите на Заев
Како бе кај се? Па во барселона. Лузери....Е да уште нешто забораив. А македонските играчи кај се? Срамота.
Циндриќ сместа нека излета од клубов очи да не му гледам...
Не, него ти ми изиграваш мене експерт за нешто што сум рекол на почеток на сезона, а реално трае цела сезона освен во 2-3 натпревари. Циндриќ не е ракометар за во Вардар и тоа е тоа, нема што да се дискутира. И што кур ако изиграл добро прво полувреме коа еве на крај посра? Али ај, битно ќе собереш 2-3 лајка пошо ме нарече експерт или што ти ја знам.
П.с. Циндриќ сакам да го снема од тимот, 1000 изгубени топки имаше, пак по старо, едноставно не е калибар за Вардар и тоа е тоа.
Мислам дека после утакмицава и официјално може да се заклучи дека Циндриќ е најглупиот ракометар во историјата.
Јасно е се околу судењето, гледам сите сте искоментирале, али јас исто така не би го занемарил капетан Пештерко ака Лука Циндриќ. Кој ли ѓавол те донесе тебе во Вардар бе племето да ти го изнаебам, леле колку лош ракометар, леле мајко мила. Како може Прибак да го дадат а да го донесат овој падавичар, ова мртво копиле, се у пичка да му изнаебам ја на него. Прво и основно, не личи на спортист, низок, свињест, мртовец, второ, нема грам спортска интелигенција, и трето, врска нема од ракомет. Не може ни најголемите стручњаци за ракомет да ме убедат дека копилево го разбира спортов. Да го разбираше немаше секој ебан влез да му е пробивање пошо иде со глава кроз ѕид.
Ај мрш у пичку матер, се испонапнав.
Леле Циндриќ какво дрво е мајко мила.Апсолутно најглуп ракометар од цел Вардар, без грам интелигенција. Добро, не сфаќа типов дека нон стоп прави пробивања со тие неговите идења со глава кроз ѕид?? Аман преку куров, прави едно, па одма уште едно, па после тоа губи топка, бем ти џуџе блентаво ја на тебе. Требаше Игор да игра во втората половина од второто полувреме, онака цела да ја изигра, а не ова хобитов да ми губи топки. Штета, цело време водевме, можевме да победиме.
ШТО Е ПИЧКИ???? КОПАЈТЕ ГИ ПОСТОВИТЕ ЗА ЦИНДРИЌ БЕ АЛОООО, СЛОБОДНО ПОПЛАВЕТЕ МЕ И УРИНИРАЈТЕ ВРЗ МЕНЕ. НАЈМЕРАЧКА ДНОПЕРТИЗА У ЖИВОТОТ МИ Е ОВАА ЗА ЦИНДРИЌ, СВАКА ТИ ДАЛА МАЈСТОРЕ.
ИДЕМЕ ПО ТИТУЛА!!!!!!!!!!!!