Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јасно е се околу судењето, гледам сите сте искоментирале, али јас исто така не би го занемарил капетан Пештерко ака Лука Циндриќ. Кој ли ѓавол те донесе тебе во Вардар бе племето да ти го изнаебам, леле колку лош ракометар, леле мајко мила. Како може Прибак да го дадат а да го донесат овој падавичар, ова мртво копиле, се у пичка да му изнаебам ја на него. Прво и основно, не личи на спортист, низок, свињест, мртовец, второ, нема грам спортска интелигенција, и трето, врска нема од ракомет. Не може ни најголемите стручњаци за ракомет да ме убедат дека копилево го разбира спортов. Да го разбираше немаше секој ебан влез да му е пробивање пошо иде со глава кроз ѕид.
Ај мрш у пичку матер, се испонапнав.
Прочитај си ја последната реченица. Против Мешков ради него изгубивме во СЕХА, против Веспрем ради него можеби не тепавме, а можевме, еве и денес еден од главните кривци, заедно со Шишкарев и мртвите судии.
Стек иди закопчај ја јакната до крај, глеј Гулбис-Иснер тенис и не замарај за ракомет, те молам.
Ова што си го пишал сеа дефинитивно не е од вечерашнава утакмица.
Добро играше Циндриќ до пред 7-8 минути на крај кај што промаши 1-2 шута и што му падна топката од раце у клучен момент.
Да бе само Циндриќ е крив. Сам он е крив што губи Вардар дека дојде од Металург.Прочитај си ја последната реченица. Против Мешков ради него изгубивме во СЕХА, против Веспрем ради него можеби не тепавме, а можевме, еве и денес еден од главните кривци, заедно со Шишкарев и мртвите судии.
Иди ти чувај го тоа мртвото куче што ти личи на еж да ти ебам сламата на глава што ја носиш.
Јас тоа викав додека гледав, на 5 разлика за Вардар немаше да биде битен утнат зицер за 6 разлика на 7-8 минути до крај. Реално педерите дански ни скратија 5 разлика во финишот. Секој втор напад пенал за барса, чекори, што се тоа?, на една страна пробивање од Барса они даваат пенал на другата очигледен пенал, они даваат пробивање. Абе авионот да им падне на враќање ама да останат живи и после да изгорат за да бидат свесни за тоа!!!Abe so se pravite, pametni za zicerite da se fakate, pa vo vtoro posle 20 sek ni krevaa pasiven napad, dodeka ciganive slobodno si dodavaa.
Abe za vakvi samo gunar prokop situacija, mada za ovie dvajca pederi malce e i u limen sanduk da gi vratat. Ne pravat milion luge budali i ni unistuvaat nekolku milioni evra.
Znaci ne mi krivo za promasenite ziceri,za brzopletosta i samo radi toa da izgubea ama vaka koa ke vidam dvajca vakvi pedercinja kako ovie dvajcava denes da ne resat. E togas mi e krivo so se tolku zastiteni. Ne znam za ovie lekot e samo nekoja palka u glava.
X и јас го воочив тоа дека ни креваа пасивен напад на 20 секунди! Значи дете од 2 години да го гледаше, ќе прозбореше и ќе му искараше се по список на судииве! Срамота! Најтрагично е што во 60 минути немавме ни еден пенал досуден! А мислам дека имаше 2-3 контакти кога се креваа нашиве крила на шут! Нека се изеби цели ЕХФ!Abe so se pravite, pametni za zicerite da se fakate, pa vo vtoro posle 20 sek ni krevaa pasiven napad, dodeka ciganive slobodno si dodavaa.
Abe za vakvi samo gunar prokop situacija, mada za ovie dvajca pederi malce e i u limen sanduk da gi vratat. Ne pravat milion luge budali i ni unistuvaat nekolku milioni evra.
Znaci ne mi krivo za promasenite ziceri,za brzopletosta i samo radi toa da izgubea ama vaka koa ke vidam dvajca vakvi pedercinja kako ovie dvajcava denes da ne resat. E togas mi e krivo so se tolku zastiteni. Ne znam za ovie lekot e samo nekoja palka u glava.