Фан клуб - РК Вардар

Па го седна на клупа иначе пред тоа сам играше. Изводи Раул со глупиве ротации.
Дибиров циркуз праи цело време.
Ако минатиот пат (демек) со неговиот гол со Висла тепавме, сеа со неговите ретко глупи потези ќе изгубиме.
Еве го Циндриќ опет, фантастичен играч. :kafence:

5 напади по ред не можеме гол да дадеме. Тешко така до победа против Веспрем.

Два напада со ред да не можеш да изедначиш против екипа на Веспрем... :toe: Памет за ЛШ. Не е можно како во клучни моменти се пичкаат сите.

Промашува Дибиров празен гол, а кога реално не ни мораше да шутира. Играме со маркер и губиме топка и примаме гол без голман. Правиме грешка при изведување од аут и тоа кога имавме шанса да поведеме со 2. Тие три работи мислам дека беа клучни. Особено наивната грешка при изведување. А да не збориме дека они играч повеќе знаеа да искористат. Ние кога имавме играч повеќе се мачевме гол да дадеме.

Дибириов стварно немаше потреба да шутира од средина. Угалде ќе беше на гол во тој напад и можеа лесно да дадат гол.

Стек друг пат гледај цела утакмица па коментирај. Не изигравај експерт на негледани утакмици.
Не, него ти ми изиграваш мене експерт за нешто што сум рекол на почеток на сезона, а реално трае цела сезона освен во 2-3 натпревари. Циндриќ не е ракометар за во Вардар и тоа е тоа, нема што да се дискутира. И што кур ако изиграл добро прво полувреме коа еве на крај посра? Али ај, битно ќе собереш 2-3 лајка пошо ме нарече експерт или што ти ја знам.

Дибиров е крив шо изгубија.

Овој па Алиловиќ, ти ебам фацата на Омер што ја имаш :facepalm:
Ќе му се спојат носот и брадата уште малце, му ебам фацата мртва. Какви ли гревови треба да имаш направено за да ти се роди таков акреп, крвта да му ја ебам.

Овие на евровизија префрлија, како ќе ги лупнеме во 1/4 финале не се свесни, кај нас тесно, кај нив ќе се чудат, ќе видат и ракметна нација, и атмосфера и традиција и што ти знам, :kuracc: на Ф4 ми мириса :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom