81 издание на Оскар

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
У пм нека иде цела вечер аааааааааа не требаше ова да се случи.Ни Мики Рурк ни Бред Пит.Катастрофаааа

Сега уште фали Slumdog Millioner да не го прогласат за најдобар филм и да ја заебат цела вечер.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
се изненадив стварно .. Мики Рурк требаше да земе али тоа е ..

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Штознам не сум го гледал филмот на Шон Пен, може е заслужено може не е, ама во оваа категорија се знаеше дека ќе биде жестоко.

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Јас од сам старт си бев за Шон Пен, иако и Мики Рурк не беше лош...Тешка категорија дефинитивно... Останува уште најдобар филм:)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Тооооооооо мајсторе.Шлаг на вечерта НАЈДОБАР ФИЛМ:Slumdog Millioner.Браво :vozbud::vozbud::vozbud:

видете ги малите џамал и салим на сцена бе.Закон деца.Фала и пријатно :)

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
8ми Оскар за Slumdog Millionaire... тоа ти е тоа... Епа ај нека им е честито:)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
Очекувано, Slumdog. Честитки и лека ноќ или добро утро на сите! :smir:

FrEaKy GiRL

...FaLLeN AnGeL...
Член од
20 јули 2007
Мислења
623
Поени од реакции
28
Готово...поминаа и Оскарите оваа година...
Јас ве напуштам...идам да се спремам за во школо...така да...Чао:)
И добра ноќ или добро утро...зависи на кој што му е:pipi:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
победи милјонерот :wink: добра ноќ нормално :D by3z

~windy~

urban hippie
Член од
10 септември 2008
Мислења
774
Поени од реакции
120
~windy~ из бек:pipi:
Да појаснам прво, значи и јас како и сите обични смртници ги гледав Оскарите на тросед со нозете на маса со многу сладолед и нездрава храна и еден куп германки и австријки! Шо се исповозбудивте мУре кајганџии џоа на црвен килим продефилирав!
Нејсе, се најдовме ние европејци, сите по игра на судбината ил не, овде во Санта Моника, Јужна Калифорнија на 20 мин од Холивуд! Се потеравме уште во 9 сабајле саде жени! До Холивуд во нормални денови се стигнува за 20-25 минути, но денес ми требаа 40 мин возење и 40 мин вртење околу затворените улици барајќи паркинг! Ти ибам и Оскари и се!
Се напнавме и изнервиравме ама јеби га кога веќе сме тука не ни стиска да се вратиме! Точно во 10 заземавме стратегиски позиции на едни скали ама баш пред Кодак Театарон:vozbud:Јас од пуста желба да си го видам Клајв Овен, во кого бај д уеј сум заљубена до уши, ко се испентерив на еден стуб, видик шо да ви расправам! Море се исповозбудив, спремив апарати, камери триста чуда и затоа што форумџивката ~windy~ е прилично неспретно суштество го лупна апаратот на земја од највисокиот стуб:shok:е баш вака изреагирав!А апаратот мртов ладен, воопшто не изреагира:pop:
Бидна!
Типот до мене, индиец со смешни мустачиња и уште посмешен акцент, 10 пати ми рече "If you see anybody let me know, ok? If you see anybody let me know, ok?...:nesvest:Типката до мене, французинка, се спотерала од Сан Диего уште во 8 сабајле и ме отече за тоа како и недостигаат францускиот леб и сирење и како храната тука е срање! Ај хир ја систер..Холи моли..Си отстојав таму некои добри два три саати да ви кжам право! Дојде и еден чичко, на рамо ме симна од стубот без А да речам, се качи, си снимаше реклама за пицеријата и пак ме качи:sport1:
Кога веќе почнав да задремувам и да сваќам дека можам да погинам тука пред самоти Кодак, туку слушам спискаа од таму понапред! Се опулив поубаво коа Расел Кроу ебаго! Сум го забораила дека постои!
По некое време се промота и Паф Деди ама тој ич го нејаќУм зошто ми ја нервира Мишел! Секоај недела се караат ко жени на мало оти Yo manов не знае да паркира да му ибам тоа!:pos:
Освен овие двајца, морам да кажам дека со Брус Вилис ќе почнам здраво да си викам:pos:Мислам веќе ствано не е интересен, кога и да се бапнам во Холивуд тој ете ти го одма..еее више:pos:Кај нас вака сакав да почнам здраво на Владимир Баришиќ да му праам од шо го глеав на секое испаѓање!

Значи, од познатите толку успеав да видам плус сите водители кои и не се толку познати!
Околу 13.00 дојдоа згодните калифорниски полицајци и ауф сите на поље:nerv: Очекувано, како и да е! Премногу бевме блиску и многу е јасно дека немаше мене на стубот да ме остаат :icon_lol: Може ќе извадм пушка малихерка, од кај да знаат!

Како и да е беше хел јеа забавно!
Јас бев хела јеа лута на сама себе и на мојата неспретност, ама тоа не значи дека немам слики! Немам во моментов ама утре другиден ќе ги приберам па ќе ги опнам тука да ги видите!

Најглупава работа ми беше пискањето на тие со посебни влезници одма до црвениот тепих! Ги умреа луѓето 100 пати вежбаа како да пискаат:icon_eek:Јас стварно не ги разбирам...ами многу јасно дека ќе се испискаш мајку му кога ќе ти продефилира Hugh Jackman или кога Beyonce ќе ти се напупи со тоа бутињето, бао мајката баго па до толку бе да се смотани! Не е стереотип, смотани се! Зошто да ги издераваат луѓето 3 саати пред да почне церемонијата, ами грло ќе ги фати бре додека да почнат селебритис да позираат пред нив!
Ете, покрај Брус Вилис другар ми:pos:тоа ми беше една од "најфасцинантните" делови од организацијата! Побогу..
После тоа, се товаривме и се стациониравме пред ТВ!
Јас искрено никогаш не сум била голем фан на златниов дечко! Како и да е мило ми е што Benjamin Button не доби ништо, Sean Penn ме изненади, а Kate Winslet i Slum Dog Millionaire ми беше очекувано!
Eте толку:pipi:

Oд Холивуд за Кајгана, форумџиВката ~windy~:oeoeoe::pos:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Не ги гледав оскарите и немам ни намера да ги гледам се додека не почнат да номинираат филмови кои се всушност интересни за гледање. Од петте номионирани филмови само победникот Slumdog Milioner(за главната) беше добар филм сите други беа тешко досадни драми.
Целите оскар номинации беа фарса во која очигледно "критичарите" сакаа да покажат како они имаат вкус за тоа што е добро и квалитетно, а цел свет е затупавен и глуп па незнае.

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
http://forum.kajgana.com/member.php?u=20905Најголем ќеф ми е за Slumdog, би можеле и Seven Pounds да го номинираат оти дефинитивно е најдобриот филм кој го гледав изминатата година.
Туку јас фино лепо си наместив аларм кај два саато да станам, се будам и гледам дек нема ни кабловска ни интернет, некој проблем имале мамата и си се кутнав во кревет. Ова за Пенелопе може гласале за нејзината убавина, секако имаше подобар избор за актерка.

Член од
18 јули 2008
Мислења
192
Поени од реакции
10
Апсолутен победник Slumdog Millionaire, соундтракот одличен заслужено ги доби сите награди :)

Kajgana Shop

На врв Bottom