Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Барам на нет кој е прв Марвел филм, ми го дава Ајрон Мен од 2008-ма. Кој курац, ја ко копиљ у кино иам глеано филм со Спајдермен, а има и неколку други пред Ајрон Мен, да речеме Хулк со Ерик Бана.
Не е ова сигурно првиот Марвел филм. Спајдерменот што го глеав у кино Бамби беше максимум рани осумдести.
Зошто ме нервираш?Барам на нет кој е прв Марвел филм, ми го дава Ајрон Мен од 2008-ма. Кој курац, ја ко копиљ у кино иам глеано филм со Спајдермен, а има и неколку други пред Ајрон Мен, да речеме Хулк со Ерик Бана.
значи тој е прв филм - Спајдермен од 77-ма
Ако гледаш така, Спајдерменот од 77 - и тој не е филм, никогаш немал кино проекции, ТВ филм е.Не ме интересира дали е серија што ја пуштиле у кино. Прв Марвел Филм е тој Спајдерменот од 77-ма.
Ок, прашав кој е првиот филм, нит кој е првиот филм со кинопроекција, нит која е првата кинопроекција, нит која е првата серија. Доволно беше да го исполнува условот - филм. Игран филм, како што ги викаа порано.Ако гледаш така, Спајдерменот од 77 - и тој не е филм, никогаш немал кино проекции, ТВ филм е.
Тенки се границите помеѓу трите работи, и секој од горенаведениве ги исполнува условите да се нарече филм. Пред година-две, O.J.Made in America зеде Оскар (за Оскари се натпреваруваат само филмови, верувам знаеш), а истиот тој е всушност HBO серија од 4 епизоди и времетраење од околу 4 саати. Да го исполнува условот - филм, како што велиш, баш тоа треба (меѓу другото) - да има кино проекции и да е сниман со филмска камера.Ок, прашав кој е првиот филм, нит кој е првиот филм со кинопроекција, нит која е првата кинопроекција, нит која е првата серија. Доволно беше да го исполнува условот - филм. Игран филм, како што ги викаа порано.