Fantasy Premier League 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не бев задоволен од првичниот избор, башка и трансферот на Лукаку смени доста работи, можно е да има уште измени. :D
53df9c83e95b97-44409810

Претходниот тим ти беше подобар.

rsz_2untitled.png

Ама дефинитивно ќе трпи промени, ваши предлози ?

Mislam deka Coleman i Baines se opravdano tolku skapi, no nema shansi da gi povtorat lanskite performansi. Moj tip na iznenaduvanje: Caulker i Janmaat.

Mislam deka Coleman i Baines se opravdano tolku skapi, no nema shansi da gi povtorat lanskite performansi. Moj tip na iznenaduvanje: Caulker i Janmaat.

Секоја година си го велев истото за Бејнс, дека нема шанси да ја повтори последната сезона и секогаш ме демантираше :D
Последнава сезона и не му беше баш најдобра.

Колман можеби не, но Бејнс ќе си гази пак.

Но си останувам на истото... 7м за дефанзивец не давам :D

fantasyradnaskelaunited.JPG

Ако сакате, влезете во лигата, ако веќе минатата година не сте го сториле тоа.
5401-252671

Па коа веќе си бирал одбрана, ефтина поарно да си бирал од екипи кои имаат барем дефанзивни карактериски, т.е да се бранат. И Вест Хем и Кристал Палас се подобри од екипите на Хул и Њукасал, од каде што си пазарел, а мислам дека се наоѓаат и ефини играчи од по 4 или 4.5. За средниот ред и напад немам зборови, перфектен освен Матич кој можи да го замениш со некој офанзивец од среден ред од послаба екипа. Ете одма на памет ми падна Обертан 4.5 кој ќе игра стандардно во Њукасал и од кој очекуваш да даде гол. :D

Ова како совет за @Forza Milan!!! Не дека разбирам одпоќе, али пример. Другарски :D

begovic/myhill
lovren,debusi,vlaar,ivanovic,ward
sterling,sanchez,aaron,barkly,punchon
bojan,wickham,rooney
:cool:

И твојот лаптоп не можи да напрај принтскрин ? Асус е ? :))))))))
Може , ама полесно ми се виде да куцам :))) и да асус е хх [emoji16] туку копирај тимот ако сакаш да имаш шанси за победа :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom