Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро можно ли е само на мене вакви работи да ми се дешаваат? ДеРозан на 28.5+ со 28 поени по 3 четвртини не ни влезе во четвртата. Кој кур беееееееее?

И кај се гледа лични грешки на НБА тие статистиките? Се да им ебам значи.
Не е до личните грешки, едноставно вториот тим + Лаури матер им ебаа и немаше потреба да се враќа на 20 разлика :D

Имаше една лична цел натпревар ако те интересира :D

Не е до личните грешки, едноставно вториот тим + Лаури матер им ебаа и немаше потреба да се враќа на 20 разлика :D

Имаше една лична цел натпревар ако те интересира :D
Aбе гледав последните 6-7 минути. Приметив дека е втор тим, и ко за беља 40 и кусур поени извадија. Ќе го чекав Харден 30 да даде, 25 има моментално, со очај реализација... ама ќе истурка до 30 за да паднам само на една вака трагикомично.

Zhalam Lina :oeoeoe::icon_lol:
16112549_10208853055189822_3500539615107523211_o.jpg

Ставија копачка во допуна 128 натпревари Австралија Опен тениси. Засукајте ракавите и со памет (дури не паднале квотите) ;)

Zatoa sto go igra janc,a ne go igra marguc..logicno
Epa ne mi e logicno toa .. Ja gledav utaicata od 18 minuta nataka i ne go stavi vo igra marguc ni ednas.. A bas koga pustiv toj janc promarsi cist zicer..nema sansa da ne go igra marguc koj mu e krilo br 1 vo sostav osven ako nemal nekoja povreda zatoa prasav...

Sent from my thor using Tapatalk

Epa ne mi e logicno toa .. Ja gledav utaicata od 18 minuta nataka i ne go stavi vo igra marguc ni ednas.. A bas koga pustiv toj janc promarsi cist zicer..nema sansa da ne go igra marguc koj mu e krilo br 1 vo sostav osven ako nemal nekoja povreda zatoa prasav...

Sent from my thor using Tapatalk
Играше цело прво полувреме Маргуч (1/4 шут). Јанц беше без промашај денес. Малце подобро гледај.

Моментот коа стварно размислуваш дали да продолжиш со калдењево. Бирам само една утакмица за 2+ од Англија 1 и само на таа нема голови.

Каков кец беше Вест Хем ејјјј 2.40 коеф , штета шо ги пукам за 20-30 евра , не ми се дава повеќе за сингл. Нема веза , газење. Плус на добар лист сум во игра. :oleee:

Македонциве што предлагате да ги играме вечер, играчите? Гледам во sportlife им нашибале луди граници, 9.5 Лазаров, 5.5 Манасков и 4.5 Стоилов.
Во mozzart ги даваат 7.5 Лазаров и 4.5 Манасков.. :)

Македонциве што предлагате да ги играме вечер, играчите? Гледам во sportlife им нашибале луди граници, 9.5 Лазаров, 5.5 Манасков и 4.5 Стоилов.
Во mozzart ги даваат 7.5 Лазаров и 4.5 Манасков.. :)
Променети се границите и коефициентите и во Спортлајф... уште кај 1-2 поручек кога уплаќав забележав одкако уплатив намалени квоти и изменети граници...

Променети се границите и коефициентите и во Спортлајф... уште кај 1-2 поручек кога уплаќав забележав одкако уплатив намалени квоти и изменети граници...
Ахм, Лазаров е на 8.5 најново. Сепак ќе го играм плуска во mozzart na 7.5 , квота 1.50. Еден гол некогаш може да е круцијален.

upload_2017-1-14_19-26-56.png
Вкупна квота 13.96

Е сега по мое, се игра Лазаров 8.5+. Копилиња скапани кладилнициве, а има зголемена уплата на некој играч одма менувај граници или коеф. Лазаров мора да игра од почеток и ако не заводиме над 7-8 разлика Лазаров ќе игра и ќе си ги полни. Причина плус е што ако не игра многу Манасков, пошто се спомнува дека ако нема потреба немало да игра за да се зачува за другиве средби, ќе си лупа пенали едно 4-5 ќе има секако.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom