NBA Playoffs 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2013

• Вкупно гласачи
    194
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Немој многу да зборуваш :D, честитај титула и не туку се нешто си кажуваш за во одбрана, инаку ајде да видиме цитирај ме сега пак. :)
О детуле едно,ова ти е класично пиче,те немаше се криеше ко глувче некое.И сега кога победи Мајами го дигна носето.само твојата глупа прогноза беше да не смо типувале,демек Мајами ќе тепале 4-0.И ти сеа најде да ми дробиш попара.

Не го можам :pos::pos::pos:
ChrisBoshYawn_original.gif

О детуле една,ова ти е класично пиче,те немаше се криеше ко глувче некое.И сега кога победи Мајами го дигна носето.само твојата глупа прогноза беше да не смо типувале,демек Мајами ќе тепале 4-0.И ти сеа најде да ми дробиш попара.

Детуленце, кој се криеше ? Не давав мислења, моја одлука... Ти претходно кажа ако победат Спарси следува низа од цитирања, затоа што и претходно со прогнозите сум грешел, ама не заврши така како што кажуваше, сега најде пак да се правиш попаметен ?

Детуленце, кој се криеше ? Не давав мислења, моја одлука... Ти претходно кажа ако победат Спарси следува низа од цитирања, затоа што и претходно со прогнозите сум грешел, ама не заврши така како што кажуваше, сега најде пак да се правиш попаметен ?
Дечко чукни ја малу главата,ти скокаше,демек нема што да давамо прогнозе.Демек метла ќе имало,и сега најде да скокаш:facepalm:,Кој знае како ти се стегало гзето прошлата утакмица а?Уствари да бе,ти не се радуваш за Мајами,туку дека нема да ти ги цитирамо твојте глупости.Крај краева мило ми е што зеде Мајами,затоа што мислим дека ти ќе извршеше самоубиство.

Дечко чукни ја малу главата,ти скокаше,демек нема што да давамо прогнозе.Демек метла ќе имало,и сега најде да скокаш:facepalm:,Кој знае како ти се стегало гзето прошлата утакмица а?Уствари да бе,ти не се радуваш за Мајами,туку дека нема да ти ги цитирамо твојте глупости.Крај краева мило ми е што зеде Мајами,затоа што мислим дека ти ќе извршеше самоубиство.

Аууу, види го овој, самоубиство зошто ? ЗАТОА ШТО ако Мајами не ја освојат титулата и јас да се самоубијам ? (чисти глупости на квадрат од твоја страна) :facepalm:, ајде бегај малце од оваа тема, не ти е местото веќе овде, заврши уште многу рано твојот тим а и сезоната исто така, олади малце со зборовите кој ги пишуваш (самоубиство, стегало гзето, не се радуваш, демек метла ќе имало и уште незнам кој други) па види сега, не ми се стегаше ич, знаеш зошто ? Затоа што цела серија бев оптимист и до самиот крај, а ти продолжи така да си мислеш со твојте глупости. Фала за тоа што ти е мило.

Аууу, види го овој, самоубиство зошто ? ЗАТОА ШТО ако Мајами не ја освојат титулата и јас да се самоубијам ? (чисти глупости на квадрат од твоја страна) :facepalm:, ајде бегај малце од оваа тема, не ти е местото веќе овде, заврши уште многу рано твојот тим а и сезоната исто така, олади малце со зборовите кој ги пишуваш (самоубиство, стегало гзето, не се радуваш, демек метла ќе имало и уште незнам кој други) па види сега, не ми се стегаше ич, знаеш зошто ? Затоа што цела серија бев оптимист и до самиот крај, а ти продолжи така да си мислеш со твојте глупости. Фала за тоа што ти е мило.
Еј немој ти овдека многу да ми кажуваш мене,дали треба да си идем,дека изгубил мојот тим.Тоа можеш дома да кажеш јасно?Ајт сеа олади малце.

Еј немој ти овдека многу да ми кажуваш мене,дали треба да си идем,дека изгубил мојот тим.Тоа можеш дома да кажеш јасно?Ајт сеа олади малце.

Хахахахахахаха :pos:, убаво ми доаѓа сега, не ми се оладува, премногу жешко е времето, изгледа поради титулата на жешките. И не ми е сеуште јасно зошто пак ја прегледуваш оваа тема, ајт здраво од тука.

Jordan goes up to Lebron and says : "Hey Lebron want to come to my house and watch a movie?"

And then Lebron says : "Sure, what movie?"

Jordan answers : "Lord of the RINGS!"

:pos::ROFLMAO: :LOL:
Браво за тебе чиче, само шо касниш две години со шегата.

6 титули и не са така невозможни сега. Брзината и атрактивноста Леброн ќе ја губи со тек на време нормално, но шутот од поле, играта под обрач и плејмејкерската креативност можи само да му се подобрува. Нормално многу зависи и од другите играчи во тимот, но се додека го имат Пет Рајли во тимот сигурен сум дека ќе напредуваат со нови играчи секоја сезона.

Еј немој ти овдека многу да ми кажуваш мене,дали треба да си идем,дека изгубил мојот тим.Тоа можеш дома да кажеш јасно?Ајт сеа олади малце: Нино Манчестер

Види другар имаа шанса Спарс ама не ја искористиа Данкан промаши кога беше нај потребно, и јас не разбирам што има тука да се караш повеке среќа на Спарс наредната година :pos::pos:.

Еј немој ти овдека многу да ми кажуваш мене,дали треба да си идем,дека изгубил мојот тим.Тоа можеш дома да кажеш јасно?Ајт сеа олади малце: Нино Манчестер

Види другар имаа шанса Спарс ама не ја искористиа Данкан промаши кога беше нај потребно, и ја не разбирам што има тука да се караш повеке среќа на Спарс наредната година :pos::pos:.

Каков Спарси, нека си ги гледа таму Лејкерс, тој не е за Спарс, тој е еден од „лажните фанови“ на Спарс. Пред финалето Спарси немаа фанови, откако влегоа против Мајами во финалето, еве ти ги фановите. :)

Види другар имаа шанса Спарс ама не ја искористиа Данкан промаши кога беше нај потребно, и јас не разбирам што има тука да се караш повеке среќа на Спарс наредната година :pos::pos:.
О мочко еден кој кур го пикаш носот,кај што не ти е место а?те праша некој нешто а?Него и ја сум нашол со деца да дробим попара,ај сеа одјебите

О мочко еден кој кур го пикаш носот,кај што не ти е место а?те праша некој нешто а?Него и ја сум нашол со деца да дробим попара,ај сеа одјебите

Аууу, „големиот човек“ дете на деца вика, така испаѓа, и да ти кажам право, дека му е местото овде, па ти како сакаш прави и пишувај контра-реплика, и дроби си попарата дома со родителите, а не тука да ми пишуваш дека имаш работа (дробење на попара) а ти сеуште си на темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom