PES 2011

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
Инсталирав „PES 2011 OFFICIAL PATCH VERSION 1.02 (24.11.2010)“ и сеа ми бара „This software must be activated prior to use. For activation, a valid SERIAL is essential.“

Шо да правам, шо да чинам?

Епа треба да го избришиш китсерверот и после да го инсталираш 1.02 и од кога ке го инсталираш 1.02 Инсталирај Pesedit patch 0.5 pa 0.5.1 И ке работи :)

Не се брзајте...на 4 декември излегува новиот пач од PESedit така да ќе го има и апдејтот од Конами мислам!

Инсталирав „PES 2011 OFFICIAL PATCH VERSION 1.02 (24.11.2010)“ и сеа ми бара „This software must be activated prior to use. For activation, a valid SERIAL is essential.“

Крак ти бара.

Ја го имав снимено 0.5 пач на 1.01 верзија на ПЕС-ов. Потоа ставив ехе што беше ставено тука со линк од Mkgunner мислам. После тоа го снимив од pes edit пачот 0.5.1 и играта си работи.

Ај и од мене неколку голчиња со акцент на акциите, а на крај од видеото, табела од најдобрата сезона што сум ја изиграл од 2000-та па наваму(Top Player, Reset Prevention ON)

Одлични акции ВО МОЈ СТИЛ, мој стил :)

--- надополнето ---

Побарај некоја страна наназад, можит претходната имам ставено кракувано 1.02 .exe само стави го и пукај

На крај на 3 сезона МЛ со Лион каде шо освоив Куп и Лига, бев 2 пат по ред поразен од Ливерпул у финале у ЛШ.

У криза сум 23м си го ставам играчот кој ми беше најдобар стрелец во лигата со 26 гола, и притоа МВП во истата, поточно Ибрахимович ми стига следна понуда:
Кажете ми дека има некој кој би го одбил ова за 31 годишен играч.

asd.jpg

Ај и од мене неколку голчиња со акцент на акциите, а на крај од видеото, табела од најдобрата сезона што сум ја изиграл од 2000-та па наваму(Top Player, Reset Prevention ON)

Супер акции само не баш да ми личи ова на Top Player :smir:

:D Еве ми го тимот од првата сезона.Во споредба со вашите,многу слаб.Едвај стигнав до второ место,со многу примени голови :D Челзи беше недостижен.Малце е глупаво со Бенфика во Премиер Лига,ама тоа е

pes20112010112802031178.jpg

pes20112010112802044838.jpg

За втора сезона ги земав Зарате,Гигнац и Шмиц (лев бек од Шалке),и засега сум втор зад Арсенал.Само не знам дали ќе успеам да соберам доволно плати за тренерите :tapp:

--- надополнето ---

BTW, ова е на Top Player, на 10 мин

На крај на 3 сезона МЛ со Лион каде шо освоив Куп и Лига, бев 2 пат по ред поразен од Ливерпул у финале у ЛШ.

У криза сум 23м си го ставам играчот кој ми беше најдобар стрелец во лигата со 26 гола, и притоа МВП во истата, поточно Ибрахимович ми стига следна понуда:
Кажете ми дека има некој кој би го одбил ова за 31 годишен играч.

Прегледај го приврзокот 37281

Давај брат и ич око да не ти трепне. За тие пари ќе го реконструираш целиот тим :)

Инаку да ги прашам тие шо го инсталираја како така овој новиов фикс/пач од Конами, дали има некои подобрувања и ако има во што тие се состојат, дали вреди да се инсталира или да си почекам некој нареден пач од PESEdit во кој ќе биде вклучен и овој од Конами?

Ima li izlezeno patch so navivacki pesni so nekoi jaki navivanja da ti se naezi kozata?? Pls pisete

Ima li izlezeno patch so navivacki pesni so nekoi jaki navivanja da ti se naezi kozata?? Pls pisete

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom