3rd Rock from the Sun

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
-=}{VLATCHE}{=- напиша:
А поздравот? :pos: :pos: :pos:
Поздравот беше најкрш.Леле и сега кога ќе ми текне не можам а да не се утепам од смеење :pos::pos::pos::pos::pos:клипов е лом

3rd Rock from the Sun

ја гледавте серијава кога се даваше? ви се свиѓаше?
ја има некој на двд?:pipi:

Ludnica serija, gi obozavam... :vozbud: ...kaj nas samo prvite 2-3 sezoni gi dadoa na Telma...

http://www.imdb.com/title/tt0115082/

John Lithgow kako Dr. Dick Solomon e fenomenalen... od 96 do 01 sekoja godina nominiran za Emmy (Outstanding Lead Actor in a Comedy Series)... 6 nominacii, 3 pobedi...

И јас ја гледав, сите премиери и сите репризи, и оние кога ги даваа од цела недела едно по друго :) И многу ми беше криво кога заврши :)

Ja ja iam na 5 dvd-inja e! Definitivno edna od anjdobrite serii,top5! Kazi koga,kade i kje ti ja daam!

Нај,НАј,НАј закон серија....Досега немам гледано ниту една друга серија во која буквално секоја епизода можам да ја гледам по 100 пати, и пак да ми биде интересна.Мислам дека нема,a нема и понатаму да има толку добра серија.Штета што немаат повеке сезони:(
А од ликовите,Хери дефинитивно ми е фаворит!

bratce daj navaka, omilena mi bese serijava"))
gi imas site sezoni na dvd ??

Ги симнав пред некој месец сите 6 сезони и сега конечно им дојде време.Убедливо најзабегана серија на сите времиња.

Оваа серија е една од најдобрите што се емитувале на нашите телевизии......Таков склоп на ликови тешко дека некој повторно ќе успее да собере ......

Баш би сакал да ја репризираат на Телма.....И онака не даваат ништо подобро......

Оваа серија е една од најдобрите што се емитувале на нашите телевизии......Таков склоп на ликови тешко дека некој повторно ќе успее да собере ......

Баш би сакал да ја репризираат на Телма.....И онака не даваат ништо подобро......
И јас би сакала а сигурно и многу други.

Често се смееме кажувајќи го ова
Harry: Incoming message from the Big Giant Head... :pos2: :pos2:

Ја обожавам серијава, кај и да е ќе ја имам дома.

Сакав да отворам нова тема, ама дека има веќе, ќе ја активирам старата.
Дали се сеќавате на лудостите на Дик, Сали, Хари, Томи? Фамилијата што се однесуваше како да е "падната од Марс"?
Си ги симнав сите епизоди и сега ги гледам по 100 пати на ден. Најсмешна ми е епизодата кога Дик и Сали ќе си ги сменат телата и Дик кога ќе работи на компјутер.
Dick: Computer, activate yourself:pos:

Леле ова е најдобра серија на сите времиња :)
и пазете, Телма не можела да ја откупи втора сезона пошто била двојно поскапа од првата! :kesa:
а зошто постојат спонзори и зошто ги држи толку јака фирма како макпетрол??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom