3rd Rock from the Sun

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
Пренатрупани сме со... што?
Изгледа му смета што се сега почнаа да се емитуваат може постари а поквалитетни серии наместо Росалинда - Есмералда диос мио но ме матес шундот.

Напротив, баш се радувам што има секакви серии од секакви типови и за сечиј вкус. И мило ми е што имаме ама баш од секој вид и да не се жалиме, од стари серии па до најнови... мене баш ме радува тоа што има такви квалитетни серии, повеќе мразам серии од типот на оние што одат на Сител "вистинските сапуници" а не како на пример Клон која оди на Алсат М:pipi:

Серијава беше пресмешна. Од време на време неми се веруваше дека уствари на некој може да му текнуваат такви работи. Добро е што ја видов темава. Идниот месец почнувам да ги симнувам сите сезони...
Него мене најсмешно ми беше Сели и Хари како спиеја со рацете дигнати некако...:pos2::pos2::pos2:

дали некој ги има преводите за сите сезони ?
и дали некој ја има изнајмено серијата во видеотека ама со преводи?
проверено е на titlovi.net и prijevodi.online.org и на други места но нема.

Вчера гледав, се згазив од смеење! :pos2:
Dick Solomon is baaack! yay

Леле колку ја сакам серијава, ме одзема! Пред некое време се убив од гледање, сите 6 сезони пак ги изгледав и си се изнасмеав. Закон серија, Дик е цар! :cuc:

Пред два дена на НашаТВ гледав Третиот камен од Сонцето беше навечер некаде кај 10 ипол. Викам тој да не е терминот, другата вечер глеам Јанко. :nesum:
Некој поточни информации за терминот?

Пред два дена на НашаТВ гледав Третиот камен од Сонцето беше навечер некаде кај 10 ипол. Викам тој да не е терминот, другата вечер глеам Јанко. :nesum:
Некој поточни информации за терминот?

Ја на плоштад иам видено реклама и пишуе дека ваљда премиерата иде од 17.30 а репризата е вечер во 22.00...Или обратно :)
Е сеа, не сум начекал да гледам пошо неам баш време деновиве али ваљда преку викенд ќе ги репризираат сите,а за терминот мислам дека сум во право :wink:

Шо би рекол Џим, се подмочувам кога ги гледам.
Дик ми е ѕвер, нема сцена со него која не е hilarious.
Инаку, да не знае некој дали има неделни репризи на сите прикажани епизоди?

3rd Rock from the Sun

Почнаа пред недела дена да ја даваат на Наша ТВ, ако ви текнува ја имаше пред 7-8 год., многу интересна серија за вонземјани во човечки тела кои неуспешно пробуваат да го проучат човечкиот живот на Земјата.

Ја не успеав да најдам траилер..

кажи бе пријателе термини дамибам мајката све прашувам никој не знам :icon_neut

кажи бе пријателе термини дамибам мајката све прашувам никој не знам :icon_neut

туууу... си викам нешто забораив..
17:55 секој работен ден (или секој ден :D) и навреме почнува, никад не каснале досеа

Заборави и да видиш дали има иста тема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom