3rd Rock from the Sun

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
zakon serija i sekogas obavezno ja gledav...odamna ne sum gledala i mi fali...sakam pak da ja davaat

MaLe4kA напиша:
ej da be se sekjaam na taa serija..mi se svigjase onoj so kosicata najmaliot brat..posle sto se isisa! i mi bes interesen onoj drugion brat...facana zguzvana sto mu bese stalno!! haha so coek...stalno go imitirav!
Томи беше ок , ама Хари ми е омилен у цела серија(која што ја имам цела на цедиња:bip:)!
У првата емисија доаѓаат овие на земјата и се чудат на телата кои ги добиле , а Хари шета низ соба и се жали дека ништо не гледал! Овие му викаат па отварај ги и затварај ги очните капаци , и Хари целион изннаден вика :"АААА IT`S A MANUAL ":pos::pos::pos:

head напиша:
Томи беше ок , ама Хари ми е омилен у цела серија(која што ја имам цела на цедиња:bip:)!
У првата емисија доаѓаат овие на земјата и се чудат на телата кои ги добиле , а Хари шета низ соба и се жали дека ништо не гледал! Овие му викаат па отварај ги и затварај ги очните капаци , и Хари целион изннаден вика :"АААА IT`S A MANUAL ":pos::pos::pos:

Ама мислам дека немаше појака епизода од онаа кога ДИК учеше да работи на компјутер, и ми текнува нешто седи типот во соба и врши виртуелна операција и му доаѓа Мери на врата и му тропа нешто..
Dick, are in there... are alive??
а типов...
Just slide the pizza under the door please.. :tv: ЦЕПКИ

mnogu jak seriski film,redovno gi gledav dodeka gi davaa.no steta sto prestanaa, kako sto kazaa ponazad.

Fenomenalna serija... telma treba da se ukine so ne ja dade do kraj LOL :(

супер е серијата али штета не ја репризираат пак

Закон! Правосмукалката ја викаа Sucking device :pos:
Плачење - Leaking (течење)

А најјако беше тој Хари кога ке кажеше ''Incoming mesage from the big giant head'' аауу на тоа се мочав од смеење

ке ми ја дајт некој или да го убијам Бада !?

itar pejo напиша:
А најјако беше тој Хари кога ке кажеше ''Incoming mesage from the big giant head'' аауу на тоа се мочав од смеење

А поздравот? :pos: :pos: :pos:

Серијата е најдоброто нешто што постои направено од американците и незнам зашто ја прекинаа после 6 сезони можеа да продолжат многу повеќе ама јбг тоа иначе Хери ми е омилен лик па после Дик :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom