3rd Rock from the Sun

• Креатор на темата Креатор на темата Police
  • Време на започнување Време на започнување
Мојата најсмешна TV серија од Америка.Ниедна не и е рамна.

Најкрш епизода е онаа кога Дик ќе стане интернет зависник. Кога ќе праи операции преку интернет, ќе се запусти скроз.

Мери кога ќе му рече:
-ајде да одиме на концерт на Мајкл Џексон
-ха, веќе сум таму

:pos:

и на крај кога ќе излезе во двор на сонце подзамижен:pos:

gerard напиша:
Најкрш епизода е онаа кога Дик ќе стане интернет зависник. Кога ќе праи операции преку интернет, ќе се запусти скроз.

Мери кога ќе му рече:
-ха, веќе сум таму

Ха! Се одземав, неможам:pos: :pos: :pos:

gerard напиша:

Мери кога ќе му рече:
-ха, веќе сум таму

Леле не можам да поверувам како сум ја пропуштил таа епизода! :pishtoldz Ќе убивам луѓе.

Tonchie напиша:
Леле не можам да поверувам како сум ја пропуштил таа епизода! :pishtoldz Ќе убивам луѓе.
Таа епизода е најкрш на сите времиња....Заедно со онаа на Симпсонови кога Хомер ке го стегне срцето бидејки лиса ке одбие голема сума на шушки....:wink:

Ај да се организираме и да потпишеме петиција пак да почнат да ја даваат серијава:icon_lol: :cuc:

Mad Maxx напиша:
Ај да се организираме и да потпишеме петиција пак да почнат да ја даваат серијава:icon_lol: :cuc:

Јас сум за! Ал свеедно ми е сега кога ми е пратена на двд по пошта. Димитар леле и денес не успеав да појдам да си подигнам пратка, ваљда нема да ти ги вратат ... утре од сабајле ќе трчам!:pos: :wink:

Најдобра хумористична серија дефинитивно...ги имам гледано од прва до последна....ако ги има некој нека каже...ќе платам колку треба....:cuc:

Па ако е направено нешто посмешно од тоа ја незнам.....

На телма беше и тоа вториот пат кога почнаа да ги даваат ја ги натерав, им пишував по 100 маилови дневно и пораки како држат ептен хит серија што вреди да се реемитува,

ееее стварно ова беше закон серија
лелеле дупе сум се правел од смеење :pos: :pos: :pos:

браво за нив:aplauz:

Epten dobra serija!!! Steta sto ne ja davaat poveke...

ги имам сите на хдд, кој ги сака нека пише

најбоља серија......EVER!!!!

ej da be se sekjaam na taa serija..mi se svigjase onoj so kosicata najmaliot brat..posle sto se isisa! i mi bes interesen onoj drugion brat...facana zguzvana sto mu bese stalno!! haha so coek...stalno go imitirav!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom