3D во кино Милениум

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.043
Не дека сакам така да ми буричкат по оригиналите, али дефинитивно би отишол да го видам Phantom Menace у триде.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Не дека сакам така да ми буричкат по оригиналите, али дефинитивно би отишол да го видам Phantom Menace у триде.
Според Лукас, додека ги пишувал оригиналните сватил дека ја пишува средината од приказната, и дека треба да има три епизоди пред и три епизоди потоа. Мислам дека 10-ина години ќе поминат до Star Wars: Episode VII - The Rise of Jonze.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
370
Поени од реакции
710
И кога Qui-Gon ќе рече "We'll handle this" и ќе почне епик музикава во позадина, ќе доживеам goosebumps, tears, a heart attack, a stroke and a female boner at once.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Полека, само трпение...3D полека го зема замавот во кино-индустријата, така да ќе има време и јаки филмови да се носат и гледаат. Битно луѓето ќе го засакаат киното like never before ;)
--- надополнето: 10 февруари 2012 во 01:43 ---
И кога Qui-Gon ќе рече "We'll handle this" и ќе почне епик музикава во позадина, ќе доживеам goosebumps, tears, a heart attack, a stroke and a female boner at once.
:cuc::cuc::cuc:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Слушам од тие што иделе доста ги болеле очи, а некои се жалат и дека ги болело глава. Ме интересира кој би ме обештетил доколку очилата ми направат некој проблем на видот или некој друг проблем?

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Слушам од тие што иделе доста ги болеле очи, а некои се жалат и дека ги болело глава. Ме интересира кој би ме обештетил доколку очилата ми направат некој проблем на видот или некој друг проблем?
:pos::pos: Извини ама ми дојде смешно, ми личи ко изјава на оние типови што сакаат секого да го тужат.
Настрана тоа, сериозно очекуваш некој овде да те обештети во таков случај?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
:pos::pos: Извини ама ми дојде смешно, ми личи ко изјава на оние типови што сакаат секого да го тужат.
Па доста што ги знам што биле, се жалат. Така да ако не јас, друг ќе им опне тужба. :D Нека набават поквалитетни очила барем.

Член од
6 септември 2007
Мислења
1.361
Поени од реакции
2.176
Квалитетни си се очилата, проблемот е што 3Д-то ги заморува очите многу повеќе од обичен формат. Нема да имаш проблем освен ако не претеруваш со гледање :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Квалитетни си се очилата, проблемот е што 3Д-то ги заморува очите многу повеќе од обичен формат. Нема да имаш проблем освен ако не претеруваш со гледање :)
Квалитетни се тие од 200 евра.

Член од
2 јули 2007
Мислења
236
Поени од реакции
172
Не е до очилата, и во другите држави каде што се емитуваат филмови во 3Д, некои луѓе чуствуваат симптоми како главоболки, вртоглавица, гадење. Тоа си е индивидуално, еве јас вчера бев во киното да гледам филм и не осетив никакви такви симптоми.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Епа другарче ќе си седиш дома и ќе пукниш :icon_mrgr:
Нејќам да те навредам нешто,ама на глуп пост 3пати поглупо одговарам...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Пензионерски синдром :D

Не биди на ПЦ 10 дена, поседи после тоа 2-3 саата и ќе видиш како ќе почнат одма очите и главата да болат.

Kajgana Shop

На врв Bottom