Според Лукас, додека ги пишувал оригиналните сватил дека ја пишува средината од приказната, и дека треба да има три епизоди пред и три епизоди потоа. Мислам дека 10-ина години ќе поминат до Star Wars: Episode VII - The Rise of Jonze.Не дека сакам така да ми буричкат по оригиналите, али дефинитивно би отишол да го видам Phantom Menace у триде.
aa ова било интересно 4D научивме нешто повеќе !http://en.wikipedia.org/wiki/4D_film Прочитај, ќе ти стане јасно и доста е за да не ја уништуваме темата.
И кога Qui-Gon ќе рече "We'll handle this" и ќе почне епик музикава во позадина, ќе доживеам goosebumps, tears, a heart attack, a stroke and a female boner at once.Не дека сакам така да ми буричкат по оригиналите, али дефинитивно би отишол да го видам Phantom Menace у триде.
И кога Qui-Gon ќе рече "We'll handle this" и ќе почне епик музикава во позадина, ќе доживеам goosebumps, tears, a heart attack, a stroke and a female boner at once.
Извини ама ми дојде смешно, ми личи ко изјава на оние типови што сакаат секого да го тужат.Слушам од тие што иделе доста ги болеле очи, а некои се жалат и дека ги болело глава. Ме интересира кој би ме обештетил доколку очилата ми направат некој проблем на видот или некој друг проблем?
Па доста што ги знам што биле, се жалат. Така да ако не јас, друг ќе им опне тужба. Нека набават поквалитетни очила барем.Извини ама ми дојде смешно, ми личи ко изјава на оние типови што сакаат секого да го тужат.
Настрана тоа, сериозно очекуваш некој овде да те обештети во таков случај?
Квалитетни се тие од 200 евра.Квалитетни си се очилата, проблемот е што 3Д-то ги заморува очите многу повеќе од обичен формат. Нема да имаш проблем освен ако не претеруваш со гледање
Купи си ги и носи си ги со тебе.Квалитетни се тие од 200 евра.
Не е до очилата, и во другите држави каде што се емитуваат филмови во 3Д, некои луѓе чуствуваат симптоми како главоболки, вртоглавица, гадење. Тоа си е индивидуално, еве јас вчера бев во киното да гледам филм и не осетив никакви такви симптоми.Слушам од тие што иделе доста ги болеле очи, а некои се жалат и дека ги болело глава. Ме интересира кој би ме обештетил доколку очилата ми направат некој проблем на видот или некој друг проблем?
Епа другарче ќе си седиш дома и ќе пукнишСлушам од тие што иделе доста ги болеле очи, а некои се жалат и дека ги болело глава. Ме интересира кој би ме обештетил доколку очилата ми направат некој проблем на видот или некој друг проблем?
Е за инат ќе одам сега.Епа другарче ќе си седиш дома и ќе пукниш
Нејќам да те навредам нешто,ама на глуп пост 3пати поглупо одговарам...
Пензионерски синдромИзвини ама ми дојде смешно, ми личи ко изјава на оние типови што сакаат секого да го тужат.
Настрана тоа, сериозно очекуваш некој овде да те обештети во таков случај?