МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
...инаку приметивте ли дека на плакатот на концертот за Тоше под медиумски покровители стои некогашното лого на МРТ со златно-жолтото око кое го уптребуваше во раните години од изминатава декада?
Ова ми смрди дека конечно нешто добро се готви во облакодерот нивен.

Каде може да се види програма на МТВ 1 и МТВ 3 ? Гледам на тој скапаниот сајт ништо нема :tapp:

На страната на БоомТВ или МахТВ имаш програма за цел месец.

Додека овој:
173BE7EB797996428D86086273371EB9.jpg

е генерален директор - МРТВ на канал листа кај мене не постои.

Пирамида - Беше интересно ама немам гледано со месеци
Момент на вистината - Не гледам
Најголемиот губитник - Не гледам
Прислушкувачот / The Wire - Ќе си ја симнам цела серија
Сакам да работам за Диди - Глупости
Шоуто на Хоуви / Howie Do It - Глупости
Отворено со народот - No Comment!
Слушачот - Интернет
Life After People сум го гледал

Се на се, ништо вредно. Сепак многу подобри се емисиите и сериите на Приватните телевизии: Код, Вртелешка, Еднооки, Миленко, Зевзекманија, Топки, Еурека, How I met your mother, My name is Earl (на Канал5), Милионер, CSI Мајами и Лас Вегас, LOST (на А1), и да не ги набројувам сериите и емисиите на Телма, Сител и Алфа. Како и да е сите се добри, па и подобри од овие новите на МТВ, со една разлика. Овие програми можам да ги гледам бесплатно, а МТВ ми бара пари.

Како и да е, честито до МТВ кои колку толку направија чекор нанапред, но за да ме убедат да ја плаќам таксата ќе мора да се покажат подобри од сите наборени. :pipi:

Значи сериите што идат на мтв ќе ги симнеш од интернет, а другиве не :tv:

That does not make sense.

Дали оваа обновена програма значи и дека ќе престанат да ја емитуваат Тропска горештина секое лето? Или пак оние репортажи од 1984 од пограничните села во Чешка и емисиите на Кире Печијаревски за лов и риболов од 1992, а? Како и да е, за поздравување е ова, но таму има уште многу работа пред онаа комплексна и неискористена зграда да се нарече телевизија.

Се додека не престанат со БИСЕРЧИЊА БИБЕРЧИЊА:kesa:, не глеам МТВ!

епа сега мора и малите деца нешто да гледаат :wink:

не велам не и на тоа, но зашто не реков на пример за Супер Ѕвезда нешто...
треба да се има и детска програма но тоа да биде едноставно поубаво.:smir:

Само Шехерезад може да ја врати гледаноста на МТВ.За жал А1 ги има правата.

додека се навикнеме на новата програма... на пр. сител до скоро даваа секој ден добри филмови околу 11 навчер а прва програма што ја пуштам увек е а1, и зедоа и премиер и све, ја пак а1... може рандом ако се погоди новово на мтв па да загледам, иначе нема одма да се крене популарноста

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom