Kако се релаксирате?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
ми средуе брачко еден Џ и го пашкам ;)))))))))

иначе, не се релаксирам. сметам дека тоа е залудно изгубено време. боље е да си напнат 24/7

Офчар напиша:
ми средуе брачко еден Џ и го пашкам ;)))))))))

иначе, не се релаксирам. сметам дека тоа е залудно изгубено време. боље е да си напнат 24/7

Ovcar veruj ne e bolje da si napnat 24/7, vremeto odvoeno za da se relaksiras e mnogu bitno za covek i vo nikoj slucaj ne e gubenje vreme.

Ja bi odvoil fizicka i psihicka relaksacija.
fizichka relaksacija mi e koa ke se istuiram (edno saat vreme pod tus) i ke legnam da gledam nekoe dobro filmce (pomoznost so nekoja dobra devojka):) tuka kazuvam fizichka zatoa dosta cesto kao sto devilish pocnuvaat da mi doagaat misli za ovoj problemza onoj problem i basne se relaksiram na drugo pole.
A psihichki se relaksiram koa ke sedna u kola ili na motor i koa ke se staam na pat za ohrid ili za bilo kade vo MK. Ali tuka bi go izdvoil motoot posto na nego nema mesto da mislis na bilo so drugo osven na patot pred tebe. I se relaksiram koa sum na dobro kafe so mushko drushtvo i mushki muabeti (poshto u drushtvo mnogu retko sme samo mushki) :)

Posle naporen den, si odam doma, si ja polnaam kadata,pustam dobra muzika,
meditiram 1-2 saati vo kada, potoa odam na spienje.
:je:

Pa obicno za relaksacija odam nadvor da se izduvam malce. A sea posto e mnogu ladno najdov nesto drugo sea vezbam. Taka i koga sum nervozen i koga se relaksiram.

Полна када, масажа, кафенце, добро списание, интернет, музика, сон...:icon_lol:

Не ги прочитаф погорните коментари така да ваљда ќе се повторам со некого...
Ептен тешко се релаксирам...нервозна сум 24 саати на ден.
Може да ме релаксира да слушам нешо певливо, безвеза да црткам, да испјам бокал вода, или да легнам на земја у некоја чкљ положба.

A да.......и покрај музика.....бројам офци.....не за друго...му олеснуем работа на офчарот....:icon_lol::kez::kez::kez:

so karanje...toa najvise me pelaksira,koa kje se iskaram so nekoj...inace isto pomaga tushiranje ili shetanje proprateno so tesko depresivna muzika...

Се релаксирам со легнување у кревет!Стварно!Ај чао од мене и добра ноќ!:love3:

Најдобро би се релаксирала со исклучени телефони и да сум сама. Или па туширање додека не се потроши топлата вода, тивко музиче за душа.
Ме релаксира и кафе-муабет со оние кои ме разбираат и на кои можам да си им ја кажам маката, па сето тоа да се претвори во смеење.

Најдобра релаксација, подалеку од град, на планина, мир и тишина :)
Се релаксирам и слушајќи музика, кога одмарам дома попладне летно време.

Релаксација римуе со мастурбација. Некако заедно ми одат. :kez:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom