Kако се релаксирате?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
па кога нешто ќе ме извади од такт одам и си легнувам или одам пред pc и ме опушта интернетот и мука немам

Ништо посебно седнувам пред компјутер,зимам цигара кафенце и некоја грицка и стискам интернет и хоме паге форум.кајгана.цом и седнувам и писувам постови хахаха

Polnam kada ili se tusiram,isklucuvam telefon,slusam muzika,pijam kafe i kako nova sum.

хмммм.... па музика , жена , убаво спиење или добар филм

гитара:) увек после караница дома-на гитара. не е ни чудо шо сфирам толку.....:)

Лежење со музика,или битна личност покрај мене!

Muzika ili Friends(serijata) u kombinacija so edno mnoogu ubavo sonce

Слушам "Енигма" , иако морам да признаам дека ми недостасува некој уз тоа ......

Им маам чврги, ластици и ги шутирам комшиските деца. Нема ништо подобро од погледот на мајките кон мене кога се обидуваат да си ги смират разлигавените недоношчиња.
p.s. шутирањето се однесува и на кучињата (како и мавање со камења, шишарки и пацки).

sho e relaksira hmmm.. pa poishe raboti ... tush ili jakuza, ko ke sennam na motor da se izduvbam ko nov coek sum posle toa... sonce, voda i prekrasna osoba do mene :)

Najmnogu se relaksiram so tusiranje i so manikir ...A zadovolstvo mi pretstavuva masazata..Ja obozavam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom