24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Нова вест што ја прочитав, за жал го изгубив линкот, ама сигурна вест е.

Ким Бауер (Елиша Катберг) ќе настапува и во осма сезона. Многу поволна вест за нас:)

Еве за да не се секираш премногу за линкот,да те допунам :))

Елиша т.е Ким Бауер е сигурно во новата сезона,тоа и не беше многу тешко да се претпостави :helou:

Еве фотки од снимањето на 8тата сезона..
hrhix2.jpg

sxg08z.jpg

A еве и некои други информации..со слика :)

Brian Hastings
Новиот Шеф на CTU, а го глуми Mikaelty Wiliamson
2qx58hc.jpg

Davis Cole
Бивши војник,.главниот теренски оперативец на CTU
Го игра Frieddy Prince Jr

55jh9f.jpg

Јоhan Schwarts
Аналитичар во CTU,.го игра Jonh Boyd
1j2ccg.jpg

Rob Weiss
Имаме и грк во емисијата :)))
Новиот шеф на персоналот на претседателот Тејлор,го глуми Chris Diamantopolus

c1h7d.jpg

Ликов уште нема име,али е прецедател на некоја блиско источна држава.. го глуми Aniil Capoor

2ebvpmx.jpg

Stefan Kapičić
Kе го заборавев.. имаме и тип со српско потекло..
Лично неам појма кој е,глумел во Ке се вратат штрковите,а се појавил и во Numbers и Тhe Unit.
Ликот му е негативен,се уште нема име :)
21boj08.jpg

Исто така се врака и Арон Пирс,а за Тони уште нема потврда али најверојатно и он ке се појави..

netsfan, фала за подеталните информации.
Само овие шерифиве на сликиве да не завземат поглавна улога од Џек Бауер:). Јас типувам дека сигурно и Клои ќе ја има, а и маж и Морис, многу откачен лик ми е тој.
Тони исто многу би сакал да го видам во осмава сезона. Одвај чекам, ама 17ти јануари е... Далеку.

А линк од кај ги прочита информацииве да ни дадеш ќе може? Не дека не верувам во информацииве, али сакам и да си го прочитам од сајтот како што е оргиналот.

А линк од кај ги прочита информацииве да ни дадеш ќе може? Не дека не верувам во информацииве, али сакам и да си го прочитам од сајтот како што е оргиналот.

Абе баш убаво на Македонски го напишав :)))

ама ај штом си запнал толку и ако е дозволено да се постави линк..
еве ти
http://www.24-fansite.com/ :helou:

Да да, супер ти беше напишано, али сепак на линкот може ќе најдев нешто повеќе:D

Абе јас глеам на А1 и во оваа сезона Хендерсон го уби Тони,па сеа не ми е јасно како може пак да се појави у 7-ма сезона??Нели е умрен??

A Одри во 7-сезона жива е ?

Јас слушнав дека на крај Џек ќе се заразел од некој вирус или така нешто. Али подобра серија од оваа тешко дека ќе направат икад. Феноменална е :icon_lol:

A Одри во 7-сезона жива е ?
Не се појавува Одри во 7ма сезона.

Јас слушнав дека на крај Џек ќе се заразел од некој вирус или така нешто. Али подобра серија од оваа тешко дека ќе направат икад. Феноменална е :icon_lol:
Се зарази, точно. И умре.

Се зезам бе, не умре. Ќе имат и осма сезона.

бате дај не заебавај џек никој нема може да го убие ни па да се зарази од некој си вирус веке стана досаден филмот бидејки ништо не му можат на џек бетер од чак норис стана

Џек Бауер не може да се зарази со вирус.Вирусот може да се зарази со Џек Бауер.:toe:

Да ја освежам темава малку, налетав на интересен клип. Микс од сите сезони, со исти прашања... Погледајте го.:)

У курац со епизодиве. Одма завршуваат :(
Ај нека каже некој шо ќе се деси, во кратки црти :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom