24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Уште нешо забораив да кажам..
Јака сцена беше кога Џек го лупаше Тони..
:vozbud:

Абе 24 излегле вчера вечер?? :O
PreAired пишува..
Damn!!!!!

Еве ги симнувам :))))

PreAired :nenene:

Јас сепак нема да ги симнам овие, ќе чекам утре сабајле барем, никогаш не сум спуштал Preaired епизода, а особено оваа група TOPAZ не ми штимат некако.
Сепак ќе почекам, дан испаднит во овие имало некоја исечена сцена или нешто друго. Утре кон 4 сабајле ќе ги ставам тие што ќе ги закачат тогаш официјалните епизоди.

PreAired :nenene:

Јас сепак нема да ги симнам овие, ќе чекам утре сабајле барем, никогаш не сум спуштал Preaired епизода, а особено оваа група TOPAZ не ми штимат некако.
Сепак ќе почекам, дан испаднит во овие имало некоја исечена сцена или нешто друго. Утре кон 4 сабајле ќе ги ставам тие што ќе ги закачат тогаш официјалните епизоди.
23-тата епизода трае 44 мин.,а последната 24-та трае скоро 47 мин.Јас би рекол имаат плус некоја сцена. :)
edit:Џимеј бато,не ги гледам овие до утре,а ти напиши овде ко ќе ги спуштиш официјалните по колку минути траат.
поз

Јас ги гледав.. да нема забуни .ова се ДВД Рип. излеа некако од официјалните Двдија се извадени епизодиве,некој излеа ги добил предвреме пошто како што знам штом заврши сезоната наредниот ден веке ги има на ДВД да се купат..излеа на тој начин некако 2-3 дена порано е дојдено до нив.. Нема ТВ ознака на нив ..Квалитетот си е супер..

Јас веке ги изгледав(Ексклузивно нели :baeh::helou:) и ке кажам како и секој пат до сеа.. ТОП !!! :))

Гледајте па ке праиме муабет :tv:..

Krajot ne go krasi deloto. Malce razocara krajot i mi se cini deka mozese da zavrsi podobro. Vo sekoj slucaj ke ima jaka 8-ma sezona.

Ко се појави тој имамот си реков Џек преминвит на Ислам.
:)

А сега сериозно и да сумираме.

7-ма сезона најдобра до сега дефинитивно.Не знам дали може подобро од ова.Се надевам може.Финалево исто така многу добро,полно со емоции и шокантни вистини.
Не ме бендиса моментот кога Џек го ставија на операциона маса и му ваѓаја течност од р'бетот ко некој екперименталеен глушец.
Џек во финалево беше во сенка на другите ликови што и не е толку лошо,право освежување беше.
За крајот и јас до некаде се слагам дека можеа малку поспектакуларен да го направат.

Оценка за целава 7 сезона 10/10.:helou:

Се' додека не почне 8ма сезона... Мојов живот ќе немат смисла.

Може да очекуваме филмче 24 некаде во ноември како вовед во 8-ма сезона????

Krajot ne go krasi deloto. Malce razocara krajot i mi se cini deka mozese da zavrsi podobro. Vo sekoj slucaj ke ima jaka 8-ma sezona.
Прв пат во некоја сезона ваков крај. Во сите сезони досега се знаеше кој на што е, види во оваа - Џек не се знае дали ќе умре (мада чим имат 8ма сезона немат да умрит), таа агентицата Вокер, ногу јако заврши работата со неа. Со Тони исто добро заврши работата, го видовме само еднаш од кога го уапсија, значи и тој во 8ма сезона пак ќе игра некоја улога.
Клои ми беше онака просек...

А сега сериозно и да сумираме.

7-ма сезона најдобра до сега дефинитивно.Не знам дали може подобро од ова.Се надевам може.Финалево исто така многу добро,полно со емоции и шокантни вистини.
Не ме бендиса моментот кога Џек го ставија на операциона маса и му ваѓаја течност од р'бетот ко некој екперименталеен глушец.
Џек во финалево беше во сенка на другите ликови што и не е толку лошо,право освежување беше.
За крајот и јас до некаде се слагам дека можеа малку поспектакуларен да го направат.

Оценка за целава 7 сезона 10/10.:helou:
Финалето можеше подобро, точно, ама со оглед на тоа што цела сезона беше возбудлива, а врвот беше некаде во Белата Куќа кај 12-та, 13-та епизода. Крајот беше мислам многу добар.
Давам иста оцена за 7мава сезона. Беше многу поразлична од другите и добро стокмена, очекував помалку поради што го немаше ЦТУ, ама ги исполни повеќе од моите очекувања.

Може да очекуваме филмче 24 некаде во ноември како вовед во 8-ма сезона????
Уф. и јас би сакал... Ама тешко некако ова:)

Уф. и јас би сакал... Ама тешко некако ова:)

Има најави за филм.Тешко дека ке биде пред почетокот на оваа сезона.
Се зависи од тоа колку ке биде добра 8та сезона.Ако е доста добра ке има и 9та :) па тек после тоа филм.Значи филмот би бил на крај кога веке ке се знае дека нема да има нова сезона. така барем ја разбрав од некои шпекулации на нет,но не мора да е точно нели :helou:

Фајнали, ги изгледав последните 3 епизоди:vozbud:
Тони ис д мен, човек-ѕвер :cuc:
друго нема шо да кажам
Све ми се чини дека Тони на крај ќе направи нешто херојско...
:ojea:
Имаш добар њух :D

Се' додека не почне 8ма сезона... Мојов живот ќе немат смисла.
Мислам дека мора да има нешто пред 8-мава сезона, иначе стварно немат смисла .
Јако не сецнаја со крајов :(

Нова вест што ја прочитав, за жал го изгубив линкот, ама сигурна вест е.

Ким Бауер (Елиша Катберг) ќе настапува и во осма сезона. Многу поволна вест за нас:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom