Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
23-тата епизода трае 44 мин.,а последната 24-та трае скоро 47 мин.Јас би рекол имаат плус некоја сцена.PreAired :nenene:
Јас сепак нема да ги симнам овие, ќе чекам утре сабајле барем, никогаш не сум спуштал Preaired епизода, а особено оваа група TOPAZ не ми штимат некако.
Сепак ќе почекам, дан испаднит во овие имало некоја исечена сцена или нешто друго. Утре кон 4 сабајле ќе ги ставам тие што ќе ги закачат тогаш официјалните епизоди.
И јас се разочарав што треба да чекам до 17ти Јануари.Се' додека не почне 8ма сезона... Мојов живот ќе немат смисла.
Прв пат во некоја сезона ваков крај. Во сите сезони досега се знаеше кој на што е, види во оваа - Џек не се знае дали ќе умре (мада чим имат 8ма сезона немат да умрит), таа агентицата Вокер, ногу јако заврши работата со неа. Со Тони исто добро заврши работата, го видовме само еднаш од кога го уапсија, значи и тој во 8ма сезона пак ќе игра некоја улога.Krajot ne go krasi deloto. Malce razocara krajot i mi se cini deka mozese da zavrsi podobro. Vo sekoj slucaj ke ima jaka 8-ma sezona.
Финалето можеше подобро, точно, ама со оглед на тоа што цела сезона беше возбудлива, а врвот беше некаде во Белата Куќа кај 12-та, 13-та епизода. Крајот беше мислам многу добар.А сега сериозно и да сумираме.
7-ма сезона најдобра до сега дефинитивно.Не знам дали може подобро од ова.Се надевам може.Финалево исто така многу добро,полно со емоции и шокантни вистини.Џек во финалево беше во сенка на другите ликови што и не е толку лошо,право освежување беше.Не ме бендиса моментот кога Џек го ставија на операциона маса и му ваѓаја течност од р'бетот ко некој екперименталеен глушец.
За крајот и јас до некаде се слагам дека можеа малку поспектакуларен да го направат.
Оценка за целава 7 сезона 10/10.:helou:
Уф. и јас би сакал... Ама тешко некако оваМоже да очекуваме филмче 24 некаде во ноември како вовед во 8-ма сезона????
Уф. и јас би сакал... Ама тешко некако ова![]()
Имаш добар њухСве ми се чини дека Тони на крај ќе направи нешто херојско...
jea:
Мислам дека мора да има нешто пред 8-мава сезона, иначе стварно немат смисла .Се' додека не почне 8ма сезона... Мојов живот ќе немат смисла.