24

Член од
8 јануари 2009
Мислења
929
Поени од реакции
21
Денес оваа епизода ке биде мн интересна со хемиското оружје:)

Член од
1 февруари 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
а знаете како чита книга Џек Бауер??
....
никако! Ја тепа додека не му признае :)))))))))

Во наредната епизода (7x20) Џек треба да го малтретира Џонас Хоџес
да признае:) Сигурно многу интересно ќе биде...
Ја чекам нестрпливо нареднава епизода

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Ја изгледав 20тата. Убава поприлично убава епизода, сега си имам веќе и нова теорија - дали Алмеида е повторно квази негативец за да ја открие поголемата група на unknown people?
Или сепак ќе го јаде стапот на крај. Како и да е, ќерката на претседателката ми оди на нерви, а богами и онаа со наочарите од ФБИ.
Јак момент беше:
- How real is this?
- Real.
Најемотивно раструјовачки момент беше кога Џек викаше по Дејвид Палмер... Многу добра глума...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Може неко да ми каже која сезона ја даваат на А1,?
Глеам 7 сезони има вкупно, нели?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
На А1 е 5та сезона, ние 7ма ја гледаме моментално, останаа уште 4 епизоди од 7ма.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
12 "апостоли" кои управуваат со светот.Ова го имаше уште пред 10 г. во култниот прв дел на играта Metal Gear Solid.:vozbud:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Читам дека еден од многу влијателните луге зад камерите,продуцент и режисер на некои епизоди Џон Касар нема да биде дел од 24 во 8та сезона..

А што се однесува на 8тата сезона..многу е интересно (барем мене ми е) тоа што дејствието ке се случува во Њујорк..и секако CTU is back. :helou:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Мене сега ме засегнаа последниве 4 епизоди, малку време за откривање нови 12 души. Све ми се чинит дека Алмеида накрај ќе испаднит херој!
Иначе не е фер...

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Па тие 12 души најверојатно ќе продолжат да дејствуваат и во наредната сезона.:toe:
А за Тони,мислам дека дефинитивно е негативец.Че видиме...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Не ми беше нешто посебно епизодава, а и немаше некоја особена напнатост. Од следнава очекувам повеќе, сигурно ќе измислат нешто, вака крајот да завршит само со Тони во трговскиот центар или кај возовите на крајот што ги покажаа... Незнам.:toe:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Последнава(21-ва) епизода беше најверојатно најслабата сезонава.

Тепачка на забава во Њујорк[07-05-2009 | 22:52 часот]
Ѕвездата на серијата "24 Часа" - Кифер Садрленд, во вторникот на модната забава во Њујорк предизвика инцидент...
..., кога поради бесмислена караница му удрил "глава" на модниот дизајнер Џек Меколог, пренесуваат американските медиуми.
До физичката пресметка дошло околу 2 часот наутро, кога модниот дизајнер наводно почнал да и досадува на актерката Брук Шилдс, а Садрленд љубезно го замолил да ја остави на мира.
Откако дизајнерот го изигнорирал Садрленд, ненадејно добил "глава" при што му бил искршен носот.
На забавата во близина на "инцидентната тројка" биле и актерките Мери Кејт Олсен и Кирстен Дунст, кој останале во шок по неочекуваниот расплет на караницата.
Брук Шилдс за медиумите изјави дека дизајнерот не направил ништо "трагично", и незнае што толку го испровоцирало Кеифер Садрленд.
Кеифер моментално е под условна казна за возење под дејство на алкохол, а во 2007-ма од истата причина помина 48 дена во затвор.
http://www.zazabava.com/content/view/5775/89/
------------------------
Убо му напрајл.Глата да му ја скршеше...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Намерно се докопав во овие утрински рани часови за да ја ставам на спуштање.

:eek:jea:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Топ епизода беше оваа 22кава :)

Наредниот понеделник завршува оваа сезона со 2те завршни епизоди .

Она што не ми се свига е тоа што Ким Бауер е повторно киднапирана,. али нема везе :)))

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Топ епизода беше оваа 22кава :)

Наредниот понеделник завршува оваа сезона со 2те завршни епизоди .

Она што не ми се свига е тоа што Ким Бауер е повторно киднапирана,. али нема везе :)))
Штотуку изгледана... Многу интересна епизода, за разлика од минатата која беше најслаба во цела сезона или јас не бев расположен?

Многу пресврти во една епизода, наредните ќе се нешто неверојатно.
Све ми се чини дека Тони на крај ќе направи нешто херојско...
:eek:jea:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Одлична 22-ра епизода.Нареден вторник двојно уживање и сизн финале.:vozbud:
Добро одржана е онаа теткана-киднапер од аеродромон. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom