24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Ја гледав само 1 епизода од 1 сезона, ама многу не ми беше интерсна и не сум гледал ниедна епизода потоа.. :toe:

Моментално ја гледам петтата сезона , и во најмала рака кажано , ме разочара:nesum:Што знам , очекував многу повеќе ! Предвидливи работи , на моменти лоша глума (на заебанција , гледајќи ја , веќе можев да предвидам што следно ќе се случи) . А и Џек Бауер веќе почна да ми станува ко Чак Норис , БЕСМРТЕН Е ЧОВЕКОТ :salut:
И мене меразочара 5-тата.Ти препорачвам да ја гледаш 6-тата сезона.Сигурно нема да се разочараш.:helou:

И мене меразочара 5-тата.Ти препорачвам да ја гледаш 6-тата сезона.Сигурно нема да се разочараш.:helou:
Шо ви е бе луѓе. :)
Петтата сезона има и најголем рејтинг на гледаност, а и плус сите омилени ликови беа убиени. Тони Алмеида, Дејвид Палмер, Едгар Стајлс...итн итн...
Мене најинтересна ми беше петтата.

А иначе за информација, иако штрајкот е завршен, седмата сезона на 24 нема да се емитува најмалце до на лето. А поголеми се веројатностите и да почне да се емитува наесен. Значи...ќе чекаме уште многу. :(

mislam serijata e TOP!!Lost so 24 nema sansi, a i se soglasuvam deka pettata sezona e eden od najdobrite steta sto go ubivaat Toni Almeida bas bese zakon coekot:)
Odvaj cekam da pocne sedmata sezona!:toe:

Ооооф ! Не испуштам ни една епизода. Серијава остава без здив.

Иначе Тони Алмеида се врака во 7та сезона ..
Она што ме интересира мене е како ке напраат ..т.е како он уствари преживеал од она што му се случи во 5тата Сезона ..Но видиќемо.:)

1-ta sezona beshe mnogu ubava a ova vtorava LAJNO !!!!!!!!!hhhhhhhhhh

a a vaka po trjlerov mi izgleda deka mnogu se razlikuva od predhodnite sezoni a? a baska i CTU go nema veke.
Јас мислам дека ке е малце глупаво затоа што CTU го нема.
Како второ, Mary Lynn Rajskub (Клои) била бремена ама за време на снимањето на седма сезона немала некои пречки и си глумела комотно:)
Ќе чекаме до 9 јануари 2009 за седмата сезона, ама уште едно изненадување е тоа што во 2009 не очекува премиерата на 24 - The Movie.
За повеќе податоци овде
А и овде
http://www.imdb.com/title/tt0813980/ Така да...the countdown has begun :)

cekaj vtorava uste ne e pocnata ko sto treba. posle ke se dasavaat frki. tretata e lajno, cetvrtata e prosek, a petata e NAJDOBRA, sestata e pak prosek :)
Е што те возбуди толку во 5-тата сезона жити се????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom