21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Австралија додека го пишувам ова...

A-mFjykCAAAz2Ay.jpg:large

Сега ќе се појави тој со аватарот со пентаграм шо пишува на латиница и ќе не убедува дека влегол во 5-та димензија а дека ние не сме биле спремни, па затоа не сме виделе или сетиле.
Има дипломска за спремање, за да дипломира во 5-та димензија. Зафатен е сега. :pos:

Сега ќе се појави тој со аватарот со пентаграм шо пишува на латиница и ќе не убедува дека влегол во 5-та димензија а дека ние не сме биле спремни, па затоа не сме виделе или сетиле.
На психијатрија имаат затворен еден ваков, ми кажуваше братучед ми (специјализант е таму). Да не им ставиле нет?

0​
days
11​
hours
676​
minutes
40592​
seconds

until Friday, December 21, 2012 at 12:11:00 PM (Skopje time)

It is 0 days, 11 hours, 16 minutes, 32 seconds

На психијатрија имаат затворен еден ваков, ми кажуваше братучед ми (специјализант е таму). Да не им ставиле нет?
Имаше во Негорци еден, сакаше да му стават оптички кабел во глвата. За да комуницира со Госпот. Јбг интернет. И Госпо го користи.:D

Имаше

Имаше во Негорци еден, сакаше да му стават оптички кабел во глвата. За да комуницира со Госпот. Јбг интернет. И Госпо го користи.:D
Ау да бе на вести мислам имаше вакво нешто :D

Ејј види постов над мене вика Скопје тајм, сигурно Лондон го снемало па сега по случаен избор сме си добиле наш меридијан, фак јеааа :vozbud:

Крајот на светот е одложен бидејќи немал платено катаклизмарина.

Ама затоа Боки си купил нова пловка за пливање

И успут (или у спут, незнам како е)
71681_458768274160544_366187404_n.jpg

ех сега некоја телевизија да напрај паника има да има смеа, или земјотресче мало :D

А замислете некој опасен мајндфак да ни се дешава,само ние 2 мил. народ да сме останати се околу нас отидено у пизду материну и да си се смееме ко психопати у стил да бе да сигурно ќе е крај на свет аха. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom