21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949
Сега ќе се појави тој со аватарот со пентаграм шо пишува на латиница и ќе не убедува дека влегол во 5-та димензија а дека ние не сме биле спремни, па затоа не сме виделе или сетиле.
Има дипломска за спремање, за да дипломира во 5-та димензија. Зафатен е сега. :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сега ќе се појави тој со аватарот со пентаграм шо пишува на латиница и ќе не убедува дека влегол во 5-та димензија а дека ние не сме биле спремни, па затоа не сме виделе или сетиле.
На психијатрија имаат затворен еден ваков, ми кажуваше братучед ми (специјализант е таму). Да не им ставиле нет?

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
0​
days
11​
hours
676​
minutes
40592​
seconds

until Friday, December 21, 2012 at 12:11:00 PM (Skopje time)

It is 0 days, 11 hours, 16 minutes, 32 seconds

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.762
Поени од реакции
7.594
На психијатрија имаат затворен еден ваков, ми кажуваше братучед ми (специјализант е таму). Да не им ставиле нет?
Имаше во Негорци еден, сакаше да му стават оптички кабел во глвата. За да комуницира со Госпот. Јбг интернет. И Госпо го користи.:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имаше

Имаше во Негорци еден, сакаше да му стават оптички кабел во глвата. За да комуницира со Госпот. Јбг интернет. И Госпо го користи.:D
Ау да бе на вести мислам имаше вакво нешто :D

Ејј види постов над мене вика Скопје тајм, сигурно Лондон го снемало па сега по случаен избор сме си добиле наш меридијан, фак јеааа :vozbud:

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Крајот на светот е одложен бидејќи немал платено катаклизмарина.

Ама затоа Боки си купил нова пловка за пливање

И успут (или у спут, незнам како е)

Член од
11 јуни 2011
Мислења
249
Поени од реакции
166
ех сега некоја телевизија да напрај паника има да има смеа, или земјотресче мало :D

P

PewDiePie

Гостин
А замислете некој опасен мајндфак да ни се дешава,само ние 2 мил. народ да сме останати се околу нас отидено у пизду материну и да си се смееме ко психопати у стил да бе да сигурно ќе е крај на свет аха. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom