21.12.2012 (read only)

Статус
Затворена за нови мислења.
Одамна се немам насмеано вака до солзи :pos:Добра ви нок народе.Отидов да спијам слатко.
Ај убаво да спиеш и пази, од сабајле може да ти се случи полова инверзија.

Незнам за вас али јас се спремив за утре :icon_lol:
Денес јадев како за три месеци, колку баклави изедов, мислам дека благо нема да ми се пријаде до следен Свети Никола, наполнив шишенцата со вода, и се спремам за добро спиење пред утрешната катаклизма.
Навив мобилниот да ѕвони во 11, да седнам да изгледам 5-тата епизода од Ангели, таман завршува до 15 за 12, и имам точно 27 минути за подотовка (нешто ми се врти дека во 12 и 12 ќе биде моментот?).
Понито ми е спремно, доволно филмови сум изгледал за да знам дека сите ќе бидете со коли излезени и ќе биде гунгула низ градов, вака со точак ќе одам да ја земам женска ми и после одиме накај Водно. Татко ми исто го спреми брзинецот од 1979, ставивме и помошно седиште за мајка ми...
На Водно ќе се спасиш само ако поминеш по патчето што ми е позади куќа, и особено мора да донираш 100 денари во кошничката под црешата. Ама под црешата што раѓа највеќе цреши, ако ти е полесно за да се фати може под сите три да донираш. Ипак мора некаква селекција да се направи.
Маме си ебало, глејте какво е црвено небово надвор, мириса на метеори и комети.
Мада викаат животниве први предосеќале, а мачоров мој ништо не осетил бар засега. Изеде саламчето и зрната и легна да спие. Ако даде некој знак, ќе ви пишам во темава.
И то.

А замислете некој опасен мајндфак да ни се дешава,само ние 2 мил. народ да сме останати се околу нас отидено у пизду материну и да си се смееме ко психопати у стил да бе да сигурно ќе е крај на свет аха. :icon_lol:

ќе си останеме македонија, нема да ни го сменат името

Незнам за вас али јас се спремив за утре
Мада викаат животниве први предосеќале, а мачоров мој ништо не осетил бар засега. Изеде саламчето и зрната и легна да спие. Ако даде некој знак, ќе ви пишам во темава.
И то.
Го отру? :( ај барем нема да се мачи:oops:

А да се догвориме некаде кај да се чекаме ние шо ќе преживееме? Мислам светот треба повторно да се опорави после ова :vozbud:

He is comming!!!

Го отру? :( ај барем нема да се мачи:oops:
Дишеше уште последниот пат кога го проверив, мада како што рече претходно веројатно и он е умрен ама уште незнае. Кога ќе дознае ќе престане да дише :icon_lol:

227079_4576585966361_1072614111_n.jpg

Незнам за вас али јас се спремив за утре :icon_lol:
Денес јадев како за три месеци, колку баклави изедов, мислам дека благо нема да ми се пријаде до следен Свети Никола, наполнив шишенцата со вода, и се спремам за добро спиење пред утрешната катаклизма.
Навив мобилниот да ѕвони во 11, да седнам да изгледам 5-тата епизода од Ангели, таман завршува до 15 за 12, и имам точно 27 минути за подотовка (нешто ми се врти дека во 12 и 12 ќе биде моментот?).
Понито ми е спремно, доволно филмови сум изгледал за да знам дека сите ќе бидете со коли излезени и ќе биде гунгула низ градов, вака со точак ќе одам да ја земам женска ми и после одиме накај Водно. Татко ми исто го спреми брзинецот од 1979, ставивме и помошно седиште за мајка ми...
На Водно ќе се спасиш само ако поминеш по патчето што ми е позади куќа, и особено мора да донираш 100 денари во кошничката под црешата. Ама под црешата што раѓа највеќе цреши, ако ти е полесно за да се фати може под сите три да донираш. Ипак мора некаква селекција да се направи.
Маме си ебало, глејте какво е црвено небово надвор, мириса на метеори и комети.
И то.
ти стварно сабја да не си напраен вечерва.. али океј е.. еуфорија;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom